God innsats av unge skiløpere fra Nes Ski

Nesinfo melder følgende på sin facebookside. Hele 2039 løpere deltok lørdag under Oslo skifestival, et renn for jenter og gutter fra 8 til 16 år. Mathea Edle Rundgren Olsen fra Nes Ski fikk en meget flott 8. plass i 13-årsklassen hvor 63 løpere deltok. En annen kjapp løper fra Nes Ski, Elise Antonsen, endte opp på 21. plass i 16-års klassen med 50 løpere.I den samme klassen gikk Sunniva Reite Martinsen inn til en 27.plass

Ola Spigseth (16) fra Nes Ski fikk en delt 17. plass blant 113 løpere.

I 13-års klassen var Nes Ski representert ved Michael Reklev, mens Sondre Elias Skjolden og Mathias Kristansen stilte i 12-års klassen . I 11-års klassen var klubben representert med hele tre løpere. Erland Spigseth, Sondre Botness Greni og Nicholas Reklev, gjorde alle sammen et godt løp.