R&Å tapte mot Holmen

Jonathan Dixon, som i fjor spilte for R&Å, scoret for Holmen.

R&Å-trener Svein Pettersen tok lørdag med gutta sine til Nesbru og treningskamp mot divisjonskollega Holmen. Hjemmelaget rykket i fjor ned fra 3.divisjon, men har i år forsterket laget med blant annet Jonathan Dixon. Gjestene fra Årnes stilte med en ny prøvespiller i Patrick Andreassen fra Aurskog/Finstadbru. En spiller som også tidligere år har vært aktuell for spill i den blå drakta.  Simen Holter og Patrick Elvethun Hansen var imidlertid ikke med.

To goaller av Mads Elvethun Hansen var ikke nok

Hjemmelaget tok ledelsen 2-0 før Mads Elvethun Hansen reduserte til 1-2 like før pause. I pausen gjorde trener Pettersen tre bytter, men de kunne ikke forhindre at den tidligere R&Å-spilleren Jonathan Dixon økte til 3-1 fra straffemerket. Storebror Elvethun Hansen ga gjestene nytt håp da han ekspederte en glimrende bakromsball fra Magnus Midling Larsen i mål. Men i stedet for utligning, fastsatte Holmen sluttresultatet til 4-2 på et frispark.

Neste treningskamp for R&Å er 1.februar, hjemme mot Rommen.

Laget: Stian Linderoth Jensen, Øyvind Hofsrud, Patrick Andreassen, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Magnus Midling Larsen, Eivind Solhaug, Martinus Granum, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen.
Benyttede innbyttere: Thomas Wiksaas, Magnus Finstet og Markus Grønvold.