FUVO tapte mot Skjetten

FUVO ledet 2-1 til pause, men fikk det tøft de siste 25 minuttene og tapte til slutt 2-4.

Fredrik Nilsen headet hjemmelaget i ledelsen etter 10 minutter. FUVO lå godt i ramma og hindret Skjetten fra å komme til de store sjansene. Seks minutter før sidebytte doblet Ørjan Hopen ledelsen på et frispark fra 20 meter.

Skjetten reduserte like før pause, og fem minutter etter hvilen utlignet gjestene til 2-2.

FUVO fikk det veldig tungt de siste 25 minuttene. Bortelaget dominerte veldig, men det løsnet først helt på slutten av kampen.Martin Roskilde tappet inn 2-3 i det 83 minutt, og fire minutter senere fastsatte  Skjetten sluttresultat til 2-4.