Hvam lekte seg til seier over Bøn

Hvam fosset i angrep i andre omgang i møte med Bøn.

Hvam spilte i går mandag 6.mars treningskamp mot 9.divisjonlaget Bøn. En kamp hvor Bøn yppet seg litt i første omgang, men der Hvam viste klasse etter sidebytte. Tony Kristiansen sendte Hvamsingene i en tidlig ledelse, men det tok ikke mange minuttene før Bøn utlignet etter slurv i hjemmelagets forsvar. Kristoffer Aarhus sendte etter hvert Hvam opp i 2-1, som også holdt seg til pause.

Etter hvilen var det kun ett lag på banen. Hvam vartet tidvis opp med glimrende angrepsfotball og dunket inn seks nye mål, slik at sluttresultatet ble 8-1 til de gulkledde fra Hvam. Kim Svebakken, Gøran Haga og Anders Norum, scoret alle to mål hver i andre omgang.

Hvam startet med følgende lag: Marius Hovind, Anders Norum, Steffen Breen, Tobiasz Rzeznik, Kristoffer Aarhus, Gøran Haga, Even Dahl, Christoffer Spiecker, Kim Svebakken, Fredrik Olsen og Tony Kristiansen.

Benken: Vegard Berge, Martin Holter, Simen Andreassen, Håkon Rolstad Nilsen, Alexander Trondsen, Kevin Pihl og Henrik Langbråten