R&Å slo LSK2

Tre dager etter at FUVO møtte LSK2 til kamp i LSK-hallen, tok Raumnes & Årnes tirsdag i mot nesten samme lag til kamp på Årnes Kunstgras.  FUVO tapte som kjent 5-3, men de unge LSK-spillerne fikk det tøffere i møte med R&Å.

Vertene viste gode takter i første omgang og ledet fortjent 2-0 etter scoringer av Patrick Elvethun Hansen og Lasse Holum Hansen.

I andre omgang tok LSK2 mer og mer over.  Laget reduserte tidlig i omgangen, og utlignet etter hvert til 2-2. Det var nok flere som forventet at LSK 2 skulle vinne matchen, men Svein Pettersen sitt mannskap har hatt en god egenskap i å stå kampene ut. Som i helgens kamp mot Grue, vippet de også denne  kampen i deres favør. Mads Elvethun Hansen ble matchvinner da han satte inn 3-2 til R&Å.

Det betyr at R&Å nå virkelige begynner å få opp dampen. Laget står med tre strake seiere, og flere kan det bli til helgen da de tar turen til Kongsvingerhallen for å kjempe om turneringsseieren i Galterud-cupen.

R&Å stilte med følgende tropp: Stian Linderoth Jensen, Truls Frogner, Jørgen Aaserud,Patrick Andreassen, Fredrik Autio, Markus Grønvold, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen, Patrick Elvethun Hansen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro, Fredrik Stokkebryn, Eivind Solhaug, Sebastian Thøger-Andresen og Thomas Wiksaas