Fredrik Autio sendte R&Å til semifinalen

Patrick Elvethun Hansen tuppet de blåkledde i ledelsen.

Raumnes & Årnes trengte bare ett poeng i møte med Eidskog for å kvalifisere seg til semifinalen i Galterud Cupen. Etter en solid første omgang så det også lyserødt ut. Patrick Elvethun Hansen sendte laget i ledelsen med en god gammeldags tupp etter 10 minutters spill, etter fint forarbeid av broder Mads. De blåkledde var hakket bedre i store deler av første omgangen, men Eidskog var på ingen måte noen kasteball, og hadde et skudd som smalt i stolpen etter snaue tjueminutters spill. Det var allikevel R&Å som kom til de fleste store sjansene. Nærmest scoring var de med et skudd i tverrliggeren og en avslutning fra Mads Elvethun Hansen, som Eidskog-keeperen reddet med en god beinparade.

Dårlig 2.omgang av R&Å

Det hadde ikke vært noe å si på om R&Å hadde ledet med et par mål til pause, men etter sidebytte forandret kampen karakter. Allerede etter tre minutters spill utlignet Aso Aram fra straffemerket.  Og fem minutter senere sendte Fredrik Langfoss Eidskog opp i 2-1. kampen åpnet seg mer og mer, og både R&Å og Eidskog hdde sine sjanser, men R&Å klarte å heve seg mot slutten av kampen. De trykket på, og med noen få minutter igjen å spille traff de stolpen. Det så allikevel ut til å ende med tap, men fire minutter før slutt fant Fredrik Autio veien til mål. 2-2 var akkurat nok til å vinne puljen sin foran Grue.

Det betyr at laget spiller semifinale i morgen kl 11:25, sannsynlig motsander er Fjelltun/Sander 2.

R&Å-kaptein Patrick Elvethun Hansen fortalte til Radio Kongsvinger at han og laget fikk en god start på oppgjøret, og at scoringen hans kom etter en god gammeldags tupp.

• Etter målet kjørte vi kampen, men de fikk en tidlig scoring i andre omgang, og det ble etter hvert mye negativitet utpå banen. Vi leverer årsverste i andre omgangen, ved siden av Holmen borte, men får den viktige 2-2 scoringen, som gjør at vi er videre.

R&Å stilte med følgende tropp: Stian Linderoth-Jensen, Jørgen Aaserud, Simon Petersen, Fredrik Stenbro, Fredrik Autio, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Fredrik Stokkebryn, Mads Elvethun Hansen og Lasse Holum Hansen

Magnus Krefting Hansen, Eivind Sveinhaug, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen