R&Å til topps i Galterud-Cupen

R&Å-kaptein,Patrick Elvethun Hansen, og laget hans kunne juble for turneringsseier

Veitvet endte i 2017 på 5.plass i 5.divisjon og startet derfor kampen med divisjon straffe, som de satte sikkert i mål. Første omgangen ellers bar preg av et Raumnes & Årnes lag med stort ballinnhav, men de klarte ikke klart å få hull på byllen. Fredrik Autio kom til kampens første sjanse, men avslutningen gikk i nettveggen. Patrick Elvethun Hansen hadde også et godt frisparkforsøk, i tillegg var Simen Petterson nære med heading, men det ville seg ikke.

Veitvet var mer med fra start i andre omgangen, forsvarte seg godt og hindret R&Å i å komme til gode muligheter. Ti minutter ut i omgangen kom Veitvet på en sjelden visitt, men Stian Linderoth-Jensen reddet. Etter at Oslo-laget hadde yppet seg en liten stund, tok R&Å-kaptein, Patrick Elvethun Hansen, ansvar og feide inn 1-1, fra 20 meters hold, med tjue minutter igjen å spille. Like etterpå fikk Lasse Holum Hansen to muligheter til å sende de blåkledde i ledelsen, men misbrukte begge.  Etter utligningen tok R&Å igjen tilbake iniativet i kampen.

Mot slutten av kampen var det ikke vanskelig å se at det var to slitne lag, som begge hadde kamp i beina fra både lørdag og tidligere søndag formiddag. Med ti minutter igjen å spille avsluttet Fredrik Autio, men fikk ballen tilbake. Da valgte han å servere til Eivind Sveinhaug, som satte inn 2-1 til nesbuene. Minuttet senere punkterte Mads Elvethun Hansen kampen da han la på til 3-1.

Flere mål ble det ikke, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang, kunne R&Å-gutta heve armene og juble for turneringsseier.

Vi gratulerer R&Å med turneringsseieren 🙂

Laget: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simon Pettersen, Simen Holter, Jørgen Aaserud, Eivind Solhaug, Magnus Krefting Hansen, Patrick Elvethun Hansen, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen og Fredrik Autio.

Benken: Øyvind Hofsrud, Markus Grønvold, Eivind Sveinhaug, Fredrik Stenbro, Fredrik Stokkebryn og Thomas Wiksaas.