Slutt. FUVO – Hauerster 1-1

Hjemmelaget gikk til pause med 1-0 ledelse, etter scoring av Kim Brenna etter 44 minutter.

FUVO startet best etter sidebytte, men etter 53 minutter kom Hauerseter på en kontring som endte i en corner. På den påfølgende corneren datt ballen etterhvert hos Stian Pettersen, som dunket inn 1-1 fra 18 meter. Få minutter senere fikk Vetle Steen Andersen sitt andre gule og bortelaget måtte avslutte den siste halvtimen med enn mann mindre.

FUVO trøkket på og jaget seiersmålet siste halvdel av andre omgangen, men ballen ville ikke inn og kampen ebbet ut med 1-1 og poengdeling.

FUVO: Andre Thomsen, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Marius Nordby, Jens Ihler, Ole Kristian Myhre, Fredrik Krogsæter, Simen Nordnes, Armin Sistek og Kim Brenna.

Innbyttere: Martin Taugbøl, Baktiar Rzaev og Sondre Emilsen.