FUVO leder 2-0 til pause

Bildet er hentet fra 2015, sist gang lagene møttes til seriekamp.

Serietoer Rælingen tok lørdag i mot FUVO til match på Marikollen Kunstgress. Hjemmelaget, som i fjor spilte i 5.divisjon har fått en drømmestart på sesongen med to strake seiere. Med seier mot seriefavoritten FUVO, ville det skille hele åtte poeng.

FUVOs trenerduo Ørjan Heiberg og Geir Haakon Bekkevold, ble begge imponerte over hva Rælingen presterte mot et godt Skedsmo2-lag tidligere denne uken.  Det var derfor på ingen måte snakke om å undervurdere Rælingen, snarere tvert i mot.

FUVO startet kampen best. Laget fikk raskt kampen inn I sin bane. Var flinkere til å holde tørket oppe og tok en fortjent ledelse etter 27 minutter. Et innlegg fra Simen Nordnes ble stupheadet i mål av Julian Paulsen.

I omgangens siste minutt slo Ole Kr Myhre en glimrende bakromsball til Kim Brenna,, som sender FUVO opp i 2-0.

Vi tror FUVO starter med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Fredrik Myhre, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Ørjan Hopen, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Armin Sistek, Baktiar Rzaev og Kim Brenna