FUVO slo Rælingen 3-1

Rælingen ønsket FUVO velkommen til lørdagens kamp med følgende twittermelding:

“Overvurdert mot undervurdert?Divisjonsfavoritt @FUVO061224 gjester @ralingenfkAlag lørdag 14:00. Vi har divisjonens beste kaffe, vel møtt!”

Rælingen var fulle av selvtillit etter at de har slått R&Å 1-0 og Skedsmo2 4-0 i de to første kampene,mens FUVO gikk på et stortap i cupen og kun klarte 1-1 mot Hauerseter i den første serierunden.

FUVO stilte med et antatt sterkere lag mot Rælingen enn i seriepremieren mot Hauerseter. Både Ørjan Hopen og Julian Paulsen, som begge av forskjellige grunner var forhindret spill forrige helg, var nå på plass i start elleveren. Men FUVO-trener Ørjan Heiberg må fremdeles klare seg uten forsvarssjefen Kristian Edøy Hansen.

FUVO gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse etter scoring av Julian Paulsen etter 27 minutter og Kim Brenna I det 45. spilleminutt.

Rælingen startet 2.omgangen med større aggressivitet.FUVO tapte duellene og ble løpende imellom. Det var derfor litt mot spillets gang at Ørjan Hopen økte til 3-0 på en Hopen spesial etter 72 minutter. I det dommeren skulle blåse av reduserte Rælingen til 1-3, som også ble sluttresultatet.

FUVOg: Andre Thomsen, Ole Fredrik Myhre, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Ørjan Hopen, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Armin Sistek, Baktiar Rzaev og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere:, Sondre Emilsen, Fredrik Krogsæter, Jens Ihler,