Knepent tap for FSK

Joachim Bøhn reddet ett straffespark, men klarte ikke stoppe da Bøn senere fikk sitt andre straffespark.

9.divisjon : Bøn-  FSK

Fenstad SK er sammen med Haga og R&Å bygdas representanter i årets 9.divisjon. Søndag var det duket for seriepremiere mot Bøn. En vanskelig motstander som FSK har slitt mye med i tidligere oppgjør i følge trener Morten Bøhn.

• Vi hadde en kampplan om å styre og vinne duellene på midtbanen, så vi startet i en 4-4-1-1 formasjon der vi la oss litt lavt. Dette fungerte veldig bra i 1.omgang. De hadde mye ball, men vi var veldig farlige på kontringer.

Ole Kristian Østmo By sendte FSK i ledelsen

25 minutter ut i kampen fikk FSK en kontring som et resultat av en gjenvinning på Bøn sin halvdel. Ole Kristian Østmo By lot seg ikke be to ganger og banket ballen i mål, til stor glede for borteseksjonen på sidelinjen. Like etterpå ble det dramatikkda dommeren pekte på straffemerket etter litt knuffing mellom to spillere. En litt tøff avgjørelse da begge spillere så ut til å være like gode. Straffesparket var godt plassert oppe i hjørnet, men der var også FSK-keeper Joachim Bøhn og reddet mesterlig. Klasseredning.

• Etter 1.omgangen ledet vi 1-0, etter å ha gjort en meget god omgang. I pausen ble vi enige om å fortsette å vinne duellene på midten, men 2.omgangen startet dessverre med at Bøn presset oss lenger og lenger bak på banen, og vi sleit med å få tak i ballen, sier treneren

Bøn misset på sitt første straffespark, men avgjorde matchen på sitt andre.

Hjemmelaget skapte lite til tross for presset, før de fikk corner etter en times spill. På corneren fikk ikke Bøhn bokset ballen langt nok ut og den landet tilfeldig hos en Bøn-spiller, som sparket ballen i mål fra sju meter. Vertene hadde ballen mest også etter utligningen, men FSK var ikke uefne på kontringene sine. Kampen stod lenge og vippet, men tjue minutter før slutt kom avgjørelsen, og igjen gikk en tvilsom dommeravgjørelse i disfavør FSK.

• Vår back og deres spiller gikk i en duell der Bøn spilleren datt. Dommeren mente han ble felt, men vi mener spilleren deres sparket i vår spiller og datt. Derfor ble vi meget skuffet da dommeren «ga» de straffe nr 2, som de satte sikkert i mål, sier Morten Bøhn til Nesfotballen.

Dermed hadde Bøn snudd kampen til sin fordel. Treneren forteller videre at kreftene til Fenstad-gutta nå begynte å ta slutt, men at de prøvde å komme seg høyere opp banen, noe de også lykkes delvis med. Helt på slutten fikk FSK et par frispark og cornere der de flyttet opp alt inkl keeper. Men ingen klarte å trøkke ballen i mål, dermed ebbet kampen ut med 2-1 til Bøn.