Sluttreferat: Tung start for R&Å

Tung start for R&Å-trener Svein Pettersen og hans mannskap

R&Å tapte seriepremieren borte mot Rælingen med 1-0 etter scoring like før slutt. I den andre serierunden møtte de et godt Strømmen2-lag og tapte 5-1. Laget stod dermed uten poeng før de mandag denne uken møtte et ungt Ull/Kisa2-lag.

Pga cupkamper førstkommende onsdag, stilte både Strømmen 2 og Ull/Kisa 2 med forholdsvis svake tropper. Ull/Kisa2 stilte med fire spillere som startet i 10-2 seieren over Sørumsand sist, mens Strømmen 2 kun stilte med to mann som startet i 5-1 seieren over R&Å i forrige serierunde, i sin match mot Skedsmo 2.

Fantastisk start av R&Å

Mads Elvethun Hansen ga bortelaget en drømmestart på oppgjøret da han sendte laget i ledelsen allerede etter 38 sekunders spill. Ti minutter senere dunket samme spiller inn sitt andre for kvelden. Dermed stod det 0-2, før de unge Ull/Kisa-spillerne skjønte at kampen var godt i gang.

Enkelte vil ha det til at 2-0 ledelse er en farlig ledelse, og denne kampen skulle etter hvert dessverre vise seg å bli et bevis på nettopp det. Fire minutter etter at Elvethun Hansen la på til 0-2, reduserte hjemmelaget, og i det kampen var halvspilt var lagene like langt. 2-2 ble til 3-2 til hjemmelaget etter en halvtimes spill.

Målfesten var imidlertid ikke over. Og denne gangen var det R&Å som skulle slå tilbake. Et godt slått frispark fra Simon Petersen fant veien til nettmaskene, dermed kunne lagene gå i garderoben med 3-3

Ull/Kisa 2 snudde til seier

Andre omgangen bølget frem og tilbake, men ble på ingen måte den målorgien som første omgangen vartet opp med. I stedet ble det kun ett mål, og den var det dessverre for nesbuene Ull/Kisa som fikk. 77 minutter ut i kampen satte innbytter John-Emil Wethal inn kampens siste mål. R&Å trøkket Kisa skikkelig de siste minuttene,men klarte ikke få ballen i mål, dermed endte kampen med 4-3 tap.

I fjor var R&Å bunnsolide defensivt, det var kun Gjelleråsen som slapp inn færre mål. På de to siste matchene har Svein Pettersen sitt mannskap sluppet inn ni mål. I tillegg står laget med null poeng og møter i neste serieomgang et Kløfta lag som banket inn tolv mål på de to første matchene sine.

R&Å skriver på sin twitter side at de er fornøyde med å scorer tre mål, men at de slipper inn fryktelig enkle mål, og da blir man hardt straffet.

Neste match for R&Å er mandag 23.april, hjemme mot Kløfta

R&Å stilte med følgende tropp: Stian Linderoth-Jensen, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Thomas Wiksaas, Mads Elvethun Hansen, Fredrik Autio, Simon Petersen, Truls Frogner, Robin Rognerud, Eivind Solhaug, Patrick Elevethun Hansen, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn, Øyvind Hofsrud, Fredrik Stenbro, Martinus Slette Granum, Lasse Holum Hansen og Evind Sveinhaug.