Surt tap for Haga

Thomas Smemo Wego forteller om et surt tap like før slutt

Haga sparket mandag i gang årets sesong med bortekamp mot Flisbyen3. Det var tydelig å se at det var første seriekamp for året. Nervene lå godt utenpå drakta i starten og feilpasningene florerte.

Pressekontakt Thomas Smemo Wego forteller at spillet bølget frem og tilbake uten de store målsjansene før Flisbyen slo en bakromsball bak et Haga forsvar som stod som perler på en snor og satte spissen i to meter offside.

• Dessverre så ikke dommeren dette, kanskje det var tåke på grønnstæren hans. Uansett så scoret spissen deres alene mot vår keeper. Veldig surt mål å få i mot, da gutta gjorde alt riktig, sier Smemo Wego.

Rett etterpå var Flisbyen frempå igjen med først et skudd som traff tverrliggere, for så å følge opp noen minutter senere med å treffe stolpen. Haga var rystet, men det roet seg etter hvert ned igjen og bruntrøyene kom nesten igjennom ved flere anledninger.

Haga med to kjappe

Haga gjorde en formasjonsendring i pausen, noe som ga positivt utslag. Laget fikk styrt kampen dit de ville, og etter en times spill havnet ballen hos Birger Dalen. Han feide av gårde en kule fra 25 meter som duppet over keeper og inn i nettet. Målet ga bruntrøyene blod på tann og laget presser et slitent hjemmelaget.

• Vi spilte fin fotball og tok ledelsen 2-1 etter klikk-klakk spill der Petter (Hansen) tredde igjennom Håkon (Vestmo), som smelte ballen i kassa.

Dessverre tok det kun noen minutter før Flisbyen utlignet.  En liten feilberegning av Hagas sisteskanse på et skudd som spratt like foran han. Dermed stod det 2-2.

Flisbyen3 avgjorde like før slutt

På slutten av kampen kom Haga til en del nesten sjanser, men aldri de virkelig store. Haga jaget seiersmålet, men det ville seg ikke. I stedet satte Flisbyen inn 3-2 etter en corner, med kun tre minutter igjen å spille.

• Det var stor skuffelse å se det målet gå inn. Vi spilte i perioder bra, men vi glapp litt på veien. Det er ingen tvil om at det var veldig tungt å tape så sent i kampen, sier en betuttet Thomas Smemo Wego til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for Haga er tirsdag 24.april, hjemme mot Skjetten 5

Laget: Joakim Qvigstad, Ole Johan Istad, Rune Martinsen, Christian Wood, Anders Estenstad, Birger Dalen, Timmy Steven Korsgård Gundersen, Petter Hansen, Trond Rasmussen og Håkon Vestmo.

Benken: Simen Kleven, Stian Samuelsen, Sebastian Olsen, Håvard Kvinge og Richard Imerslund