Hvam vant etter to overtidsscoringer

Våren har endelig ankommet Østlandet, og fotballen ruller for fullt.  Onsdag tok en gjeng vårkåte Hvamsinger turen til Rolvsrud og møte med nyopprykkede Lørenskog 3. Hvam har vært veldig nærme opprykk de siste sesongene, det var derfor viktig å komme godt i gang med årets sesong

Snudde 1-0 til 1-2

Hjemmelaget var frekke nok til å ta ledelsen 1-0 etter sju minutters spill, men skulle kun gå fem minutter til før nyervervelsen Gøran Haga skapte balanse i regnskapet.  Og enda bedre ble det da spillende assistenttrener Håkon Rolstad Nilsen sendte bortelaget i ledelsen etter en halvtimes spill, etter fint forarbeid av Marius Rognerud.

Etter de første 45 minuttene kunne en brukbart fornøyd Hvam-gjeng gå i garderoben med 1-2 ledelse.

It ain´t over till the fat lady sings

Hvamsingene klarte ikke holde trøkket like godt oppe i andre omgangen, og etter ti minutters spill utlignet Lørenskog 3 til 2-2. Dette var også resultatet da måltavla viste 90 minutter. Hvam spillerne hadde imidlertid ikke tenkt å nøye seg med ett poeng, og på overtid pirket Kim Svebakken inn 2-3, og rett etterpå fastsatte Tony Kristiansen sluttresultatet til 2-4, til stor jubel blant de gulkledde.

Neste kamp for Hvam er onsdag 25.april, hjemme mot SIF/FUVO3

Hvam stilte med følgende lag: Marius Hovind, Simen Andreassen, Vegard Berge, Tobiasz Rzeznik, Anders Norum, Gøran Haga, Håkon Rolstad Nilsen, Martin Holter, Tony Kristiansen, Marius Rognerud og Fredrik Olsen.

Benyttede innbyttere: Kristoffer Aarhus, Steffen Breen, Even Dahl, Kim Svebakken, Nils Stubergh, Bjørn Sverre Østby og Kevin Pihl