To seiere på rad for R&Å2

Simen Holter viste vei med god innsats og to scoringer

R&Å2 startet sesongen med tap, men slo Løvenstad i forrige uke og fulgte onsdag opp med å vinne 5-2 borte mot et rutinert Ull/Kisa3-lag. Med seieren klatret laget opp på 3.plass i 6.divisjon.

A-lagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen, er sammen med broder Mads og Magnus Larsen tre av de som sammen med Reino Autio, når disse ikke har mulighet, skal lede rekruttlaget i årets sesong. Dette vil gå litt på omgang, men Patrick har hatt ansvaret de to siste matchene, som begge har endt med seier.

Komfortabel seier

Patrick Elvethun Hansen konstaterte at det ble en komfortabel seier mot Ull/Kisa3.

• Vi bestemte oss fra at vi ikke skulle levere en svak 1.omgang to kamper på rad, da 1.omg mot Løvenstad sist ikke var bra nok. Gutta responderte veldig bra og leverte en meget god 1.omgang.
  • Det var heller aldri noen tvil om hvem som skulle dra hjem seieren, da vi var nærmere både 6 og 7 mål enn de var sitt 3. Det ene målet dere kom på straffe i tillegg.

7jr spillere fikk sjansen

Simen Holter sørget med sine to scoringer for at R&Å2 kunne gå i garderoben etter de første 45 minuttene med en tomålsledelse. Etter sidebytte fortsatte de blåkledde å «gønne» på. Thomas Wiksaas og Markus Grønvold scoret hvert sitt, før Eirik Tøndel satte inn gjestenes femte mål. Innimellom der scoret ull/Kisa3 to mål.

• Det var mange som var gode i går, og det var ekstra gøy å se at Thomas Wiksaas og Markus Grønvold putta på et mål hver og hadde assist begge to, Simen Holter og Magnus Larsen gikk foran som gode eksempler og viste hvor lista ligger for de andre. I tillegg hadde vi med oss 7 juniorspillere som alle gjorde en god kamp, sier sjefen for R&Å2, Patrick Elvethun Hansen til Nesfotballen

R&Å2 spiller neste kamp onsdag 25.april, hjemme mot Skedsmo 3

R&Å 2 stilte med følgende tropp: Sigbjørn Nykmark, Shivan Taha, Kristian Mellvin Bue, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Thomas Wiksaas, Jørgen Rasmus Johannessen, Jørgen Aaserud, Eirik Ravnkleven Tøndel, Simen Holter, Sander Tufte Ringnes, Jon Olav Indbjør Ugelstad, Stian Linderoth-Jensen, Herman Eriken, Fredrik Stenbro, Fredrik Stokkebryn og Øyvind Hofsrud.