R&å med fire tap på rad

Mandag møtes to lag som har hatt to vidt forskjellige opplevelser på sesongen. R&Å har hatt det vi på  godt norsk kaller en bedriten start på sesongen med tap i 1.kvalifiseringsrunde i cupen og tre strake serietap, mens Kløfta på sin side har vunnet begge sine seriekamper med solide sifre. I tillegg opplevde klubben sin største triumf da de onsdag denne uken spilte foran 2700 tilskuere i cupopppgjøret mot Lillestrøm.

God start ikke nok

Etter en god start for hjemmelaget tok Kløfta ledelsen ved toppscorer Remi Rød. Fem minutter senere satt ballen igjen i  nota bak R&Å-keeper Stian Linderoth-Jensen.En corner fant veien til Sondre Haugen, som headet ballen i mål

0-2 holdt seg til pause, men rett etter sidebytte  fant Rød nok en gang veien til nettmaskene. Dermed er Kløfta-spissen oppe i sju seriemål så langt i sesongen. I tillegg har har han to i cupen. I det kampen akkurat hadde passert timen, så brøyt Christoffer Haugen Skiaker ballen godt innepå vertenes banehalvdel. Han forserte med ballen noen meter før han feide avgårde et skudd som sneik seg nede ved stolperoten.Dermed var det “game over” for hjemmelaget. 0-4 ble også sluttresultatet.

Med det resultatet blir R&Å liggende helt nederst på tabellen med null poeng på fire kamper, mens Kløfta klartet helt til topps med tre seiere av tre mulig og ni poeng.