R&Å2 holdt lekestue

Lasse Holum Hansen scoret fem mål i 13-1 seieren over Skedsmo3

A-laget til R&Å i 4.divisjon har hatt en tung start på sesongen, derfor har det nok vært viktig for mange av spillerne å ta turen ned i 6.divsjon og få vinnerfølelsen tilbake i kroppen. Onsdag var det Mads Elvethun Hansen sin ilddåp som sjef for rekruttlaget i deres hjemmemøte med Skedsmo3. Og for en debut. Fart og moro fra start til slutt, og selve prikken over íen stod han for selv da han like før slutt byttet seg selv inn og avsluttet festforestillingen med å fastsette sluttresultatet til 13-1.

Holum Hansen x5 og Wiksaas x3

Allerede etter tre minutter måtte Skedsmo3-keeperen ta den første av mange turer bak inn i nettet for å hente ut ballen. Målscorer for hjemmelaget var Thomas Wiksaas. Få minutter senere kom vertene på en glimrende overgang som endte med at Sander Tufte Ringens fikk æren av å doble ledelsen.

Etter et kvarter spill reduserte Skedsmo3 til 2-1, men Lasse Holum Hansen svarte umiddelbart med å øke til 3-1. Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen, men de skulle gå et kvarter til før Thomas Wiksaas satte inn sitt andre og lagets fjerde mål. Like før pause sendte Patrick Elvethun Hansen en nydelig stikker til lynraske Lasse Holum Hansen, som økte til 5-1.

Målfesten fortsatte få minutter etter sidebytte. I løpet av det første kvarteret scoret hjemmelaget fire mål. Først headet Jørgen Johannessen inn 6-1 etter fint forarbeid av Fredrik Stenbro, før Lasse Holum Hansen kontret inn mål nr sju og like etterpå 8-1. Fredrik Stenbro ville også være med på leken og scoret lagets niende, før Jørgen Johannessen gjorde sitt til at laget passerte tosifret.

R&Å scoret ytterligere tre mål på de ti siste minuttene. Dagens to store goalgettere, Thomas Wiksaas og Lasse Holum scoret sitt tredje(TW) og sitt femte(LHH), før dagens trener, Mads Elvethun Hansen, avsluttet det hele med å sette inn 13-1, som også ble sluttresultatet.

Med sine ni poeng på fire kamper ligger R&Å2 på en meget god 2.plass i årets 6.divisjon.

Neste kamp for R&Å2 er mandag 30.april, borte mot Skjetten3

R&Å2 stilte med følgende tropp: Jan Olav Indbjør Uglestad, Kristian Mellvin Bue, Thomas Wiksaas, Mads Elvethun Hansen, Stian Linderoth-Jensen, Sander Tufte Ringnes, Patrick Elvethun Hansen, Hans Kristian Hofsrud, Jørgen Johannessen, Fredrik Stokkebryn, Eirik Ravnkleven Tøndel, Fredrik Stenbro og Lasse Holum Hansen.