Festfotball fra FUVO2

Nicoliai Tjernsli Larsen og resten av juniorspillerne viste seg igjen fra en meget god side.

FUVO2 stilte et meget sterkt lag i hjemmemøte med Ull/Kisa3 onsdag kveld. Pga den utsatte a-kampen som skulle vært spilt mandag, var det flere som trengte kamptrening. Og med  Kim Brenna, Ørjan Hopen og Stian Westerheim fra start, var det nesten forventet med FUVO2-seier. I tillegg fikk hele ni juniorspillere muligheten i løpet av kampen.

Mange unggutter fikk prøve seg sammen med etablerte a-spillere

De litt mer rutinerte Ull/Kisa3-spillerne holdt greit følge det første kvarteret, men det ble etter hvert klart at hjemmelaget hadde både større tempo og var bedre trent. FUVO2 tok ledelsen etter nøyaktig 15 minutters spill. Kisas to midtstoppere ble begge avventende da en lang ball ble slått mot dem. Kim Brenna snappet ballen og lobbet ballen over gjestenes keeper som stod litt for langt ute. Like etterpå kom de gulkledde til sin største sjanse i første omgang, men hjemmelaget fikk etter hvert ryddet opp. I stedet svarte FUVO2 med å doble ledelsen.  Et innlegg fra Sondre Emilsen fant veien til Vegard Lindberg på bakerste stolpe. Ytterligere noen få minutter senere tappet Kristian Aarem inn 3-0. Med ti minutter igjen å spille av første omgangen smakket Kim Brenna  inn 4-0, før en heading fra Nicolai Tjernsli Larsen fant veien til Per Anders Vågan, som styrte kula i mål. Like før dommeren skulle blåse av til pause, dunket Stian Westerheim inn 6-0 til vertene , etter litt klabb og babb inne i Kisa-boksen etter en corner.

Brenna x 5

Andre omgangen var så vidt i gang før innbytter og debutant Simen Bjørnerud presenterte seg med en sugende løp langs høyrekanten for så å avslutte med å servere ballen på et sølvfat til Kim Brenna, som breisidet ballen i mål. Minuttet senere økte samme spiller til 8-0. Så roet det hele seg ned litt før FUVO 2 etter en times spill satte på turboen igjen. Først sendte Kim Brenna en ball i bakrom til Kristian Aarem, som lobbet inn 9-0, før Brenna banket inn sitt femte og hjemmelagets tiende på et frispark. Neste mann på scoringslisten var igjen Aarem, som headet inn en corner, hans tredje for dagen.  Med et kvarter igjen å spille fikk Ull/Kisa3 sitt trøstemål etter kommunikasjonssvikt mellom keeper og stopper. Når sant skal sies så var nok FUVO-keeper Khalid Hacham, tidvis Kisa´s største offensive trussel. Gang på gang var han langt utenfor egen sekstenmeter og prøvde å drible motstandere. Det gikk bra de fleste gangene, men av og til gikk det nesten galt. Like før slutt fikk Vegard Lindberg æren av å fastsette sluttresultatet til 12-1 til FUVO.

Det betyr at FUVO2 står med full pott etter to serierunder. Neste kamp for laget er onsdag 2.mai, hjemme mot Gjerdrum 2

FUVO stilte med følgende tropp: Khalid Hacham, Even Myhren, Stian Westerheim, Ovar Skjevdal,Ørjan Hopen, Nicolai Tjernsli Larsen, Sondre Emilsen, Pers Anders Vågan,Vegard Lindberg, Kristian Aarem og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Simen Bjørnerud, Tobias Ness Mållberg og Simen Scharning