Dramatikk til siste spark da FUVO slo Ull/Kisa2

Kim Brenna og FUVO kom til mandagens oppjgør med stor tro på å slå serielederen på eget kunstgress. Vertene har fått en drømmestart på sesongen og stod før dagens oppgjør med 12 av 12 mulige poeng. FUVO slo Rælingen for over to uker siden, men rotet bort to poeng i seriepremieren mot Hauerseter. To utsatte kamper har gjort sitt til at laget kun har spilt to kamper så langt. Det som er positivt er er at Opakermoingene, og spesielt Kim Brenna, liker å spille mot et Kisa-lag han har både spilt for, og ikke minst scoret hele 9 mål  mot på sine 4 matcher i FUVO-drakta.

FUVO var litt slurvete i det defensive, noe de unge Kisa2 spillerne skal ha sin del av æren for.

Hjemmelaget jaget med seks spillere offensivt, noe som ga store rom i både mellomrom og bakrom. Dette klarte FUVO i for liten grad å utnytte.

Etter 18 minutter scoret Kim Brenna omgangens eneste mål etter at Ørjan Hopen fant Brenna med en glimrende bakromsball.

Kisa 2 imponerte med bra tempo og stor løpskraft, og kom også til et par gode forsøk.

FUVO-spillerne var enige om å gå ut i 2.omg i hundre og drepe kampen. Innbytter Jens Ihler var nærmest mål med et langskudd som traff metallet, før hjemmelaget etter hvert tok over og utlignet til 1-1 etter 63 minutter. Tre minutter senere hadde de snudd kampen til 2-1.

Med drøyt ti minutter igjen å spille feide en Kisa-spiller ballen høyt over mål fra fire meters hold. Men i stedet for 3-1, så kontret FUVO. Keeper klønet det til for seg selv og ga de røde og hvite en unødvendig corner, som Ørjan Hopen skrudde inn i mål. Dramatikken var imidlertid på langt nær over. Etter 84 minuttter fikk vertene straffesapark og FUVO-innbytter Jens Ihler ble sendt i dusjen. Straffen reddet Andre Thomsen mesterlig, og med to minutter igjen å spille spilte Armin Sistek igjennom Kim Brenna, som satte inn 2-3 til FUVO. I kampens siste sekund fikk FUVO et frispark fra 20 meter som Ørjan Hopen skrudde inn. Dermed endte den spennende kampen med 4-2 til FUVO. En heldig seier mot et overraksende godt KIsa-lag, som nok hadde fortjent en bedre skjebne.

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, kristian Edøy Hansen, Ole Kristian Myhre, Chris Lundhaug, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek, Simen Nordnes, og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Jens Ihler og Baktiar Rzaev