Hvam tapte toppkampen

Torsdag var det duket for toppoppgjør i 8.divisjon mellom nr 1 og 2 på tabellen. Både Sørumsand2 og Hvam har bøttet inn hele 11 mål på sine to første kamper, så de fremmøtte hadde lov å forvente mange mål.

Hjemmelaget stilte et meget godt 8.divisjonslag, anført av en av 4.divisjons beste midtbanespillere i Magnus Kolbjørnsrud. Fire av Sørumsand-gutta startet den siste 4.divisjonsmatchen, i tillegg var både Kim Schøne og toppscoreren i 8.divsjon, Sander Fagerøi (8 mål etter i dag)med. Mao en tøff, men ikke umulig oppgave for Hvam.

Kampen var i følge rapportene en toppkamp verdig. Jevn og spennende, men med et lite overtak til Sørumsand kampen igjennom. Hvam holdt brukbart følge i store deler, men manglet det lille ekstra i det Hvam beskriver på sin twitterkonto som tøff og morsom toppkamp.

Sørumsand2 ledet 3-0 før Marius Rognerud reduserte like før lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene. I andre omgang scoret lagene en gang hver, slik at sluttresultatet ble 4-2 til hjemmelaget. Marius Rognerud scoret også det andre målet for de hvamsingene.

Hvam, som fremdeles innehar 2.plassen i 8.divisjon. LSK4 kan imidlertid klatre forbi dem i kveld, da de møter SIF/FUVO3 til kamp på Funnefoss Kunstgress.

Hvam spiller neste kamp onsdag 9.mai, hjemme mot Dalen

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Anders Norum, Tobiasz Rzeznik, Vegard Berge, Simen Andreassen, Gøran Haga, Martin Holter, Håkon Rolstad Nilsen, Fredrik Olsen, Marius Rognerud og Tony Kristiansen.

Benken: Even Dahl, Kim Svebakken, Pål Rolstad Nilsen, Kevin Pihl, Kristoffer Aarhus,Bjørn Østby, Alex Trondsen