Pause: FUVO – Kløfta 1-1

Det lå stor spenning i lufta da FUVO tok i mot Kløfta til det mange mener er en at de virkelige toppkampene i årets 4.divisjon. To lag som begge har som målsetning å kjempe i toppen.  Selv om det er tidlig i sesongen, så vil Kløfta seier bety at de har opparbeidet et veldig stort forsprang. Det var derfor enda viktigere for FUVO å vinne enn det var for Kløfta.

Mads Rismoen sendte hjemmelaget i ledelsen etter halvspilt omgang . Seks minutter før pause utlignet Kløfta til 1-1.

FUVO startet kampen klart best og kom til tre store målsjanser før Rismoen sendte vertene i ledelsen.

Etter en snau halvtime jvor hjemmelaget var best, har Kløfta vært det førende det suste drøye kvarteret og scoret og hatt en i tverrliggeren.

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Ole Kristian Myhre, Julian Paulsen, Armin Sistek Simen Nordnes, Ørjan Hopen , Mads Rismoen og Kim Brenna.