Årets første seier til Skogbygda/FUVO3

Det ble en målrik og tidvis underholdende kamp da SIF/FUVO3 og Lillestrøm SK 4 møttes til kamp i 8.divisjon fredag kveld. Sjef for laget, Eivind Husås og Gaute Borgenholt, la opp til en plan hvor de skulle gå ut i hundre fra start og presse fugla på defensiven…. Det lykke de dårlig med.

• Det ble ikke akkurat som vi hadde tenkt, LSK hadde mye ball og vi ble løpende i mellom. De tok ledelsen på en corner etter fire minutter og vi havnet nok en gang bakpå, forteller Husås.

Uavgjort til pause

Hjemmelaget leverte en svak første halvdel av første omgangen, der de fikk til så å si ingenting. I den siste halvdelen av omgangen var laget mer med. Gutta brettet opp ermene og kriget seg inn i matchen. Etter en halvtime ble Khalid Hacham felt inne i boksen og dommeren pekte på straffemerket. Niklas Martinsen var sikkerheten selv og dermed var lagene like langt. To minutter senere hadde hjemmelaget klart å snu matchen. Lars Scharning slo en fin crosser fra venstre til Kenneth Nordli, som banket ballen knallhardt i nettaket. 2-1 til SIF/FUVO3

Veteranene Steve Johnsen og Eivind Husås avgjorde for hjemmelaget

Andre omgangen var så vidt startet da en LSK-spiller alt for lett dro seg gjennom og utlignet til 2-2. Men med en god fem minutters periode avgjorde SIF/FUVO3 kampen til sin fordel. Kampuret stod på 63 minutter da målsniken Steve Johnsen sendte hjemmelaget opp i 3-2, etter fint gjennomspill av Gaute Borgenholt. Fem minutter senere var det veteranen Eivind Husås sin tur til å sende laget sitt enda nærmere enn seier. Bjørn Andre Brendengen slo en corner rett på hodet til Husås, som headet ballen inn fra fem meter. En god prestasjon av «poteten», som kan brukes over alt og som alltid stiller opp. En klubbspiller med stort hjerte. Bortelaget reduserte til 4-3 på en fin kontring med et drøyt kvarter igjen å spille, og hadde et lite trøkk resten av omgangen, dog uten å skape det helt store.

• Det var deilig med årets første 3-poenger. En lite finspilt kamp fra vår side, men vi tar med oss mye positivt. Vi viser moral, vi tar krigen og holder bra unna bakover. Så få vi jobbe mer med vårt eget spill fremover på trening og de neste kampene. Nok en gang deilig med en keeper som gir trygghet, herlig engasjement og prating. I flere tilfeller var han ute og plukket de lange ballene fra LSK. Absolutt en trygghet for bakre firer, sier Eivind Husås til Nesfotballen.

Neste mach for laget er onsdag 9.mai, borte mot Lørenskog3

Laget: Daniel Amundsen, Jonas Husåsfallet, Tor Erik Tømmerbakk, Magnar Bore, Robin Pettersen, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Niklas Martinsen, Bjørn Andre Brendengen, Kenneth Nordli og Khalid Hacham.

Benyttede innbyttere: Steve Johnsen, Tommy Nordhagen, Kim Andre Granaas, Tobias Monsrud og Lars Scharning