Slutt: EIF – FUVO 0-1

Mandag var det duket for 7.serierunde i 4.divsjon. EIF og FUVO har møtt hverandre en drøss med ganger før, men man må helt tilbake til 2009 sist gang lagene møtte hverandre i seriesammenheng. Da rykket EIF ned fra 3.divisjon, og siden har de spilt i 4.divisjon.

Etter fem serieomganger har de tre favorittene, Kløfta, Aurskog-Høland og FUVO endelig klatret opp på pallen. Det er flere lag som ligger å vaker like rundt dem,  men vi tror de tre lagene blir liggende der fra nå av og ut sesongen.

FUVOs toppscorer Kim Brenna tok ikke bare et stort jafs med sine seks goaler mot Strømmen, gikk han også forbi Kløftas Remi Rød på toppscorerlista. Før dagens matcher skilte det to mål i favør Brenna, 11 mot 9.

Den første halvtimen på Eidsvoll kunstgress var rett og sett kjedelige. Sola skal nok litt ha skylden, men det var ingen god 4.divisjonsmatch.

FUVO ville mest, men det var ikke før de ti siste minuttene før pause at det litt liv utpå matta.

Gjestene fra Opakermoen tok tak i matchen fra start i 2.omgang og kun en meget god Glenn Willsgård gjorde sitt til at avslutningene til Brenna og Hopen ikke endte i mål.

Men etter 63 minutter satt den for bortelaget. Et innlegg fra Hopen fant Brenna, som på volley satte kula kontant i mål.

EIF hadde lite å by på, men presset litt på slutten, men klarte ikke å komme til den virkelig store sjansen. Dermed ebbet kampen ut med en fortjent 1-0 seier til FUVO.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Per Anders Vågan, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Even Myren Nybø, Ørjan Hopen, Sondre Emilsen, Ole Kristian Myhre, Simen Nordnes, og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Markus Sæter og Mathias Vikane.