Årets andre seier i boks for R&Å

To fornøyde. Trener Svein Pettersen og Mads Elvethun Hansen

Sørumsand – R&Å

Etter å ha startet sesongen med fem strake tap, ser det nå betraktelig lysere ut for R&Å. Etter å ha lett i diverse bøker, så ser det nå ut som R&Å-trener Svein Pettersen og hans disipler endelig har funnet seiersoppskriften. Fet ble knust med hele 7-1 sist, mandag denne uken fulgte de opp med å slå Sørumsand med 2-0 på bortebane.

Holum Hansen i scoringsform

Kampen startet jevnt, men etter et drøyt kvarter tok gjestene fra Årnes ledelsen. Målet kom etter en fin overgang hvor Mads Elvethun Hansen fant Lasse Holum Hansen, som tappet inn 1-0 til gjestene.

Dette resultatet holdt seg til ti minutter ut i andre omgangen, da ble Robin Rognerud ulovlig stoppet inne i 16-meteren til Sørumsand. Straffesparket satte Lasse Holum Hansen sikkert i mål. 2-0 til de blåkledde fra Årnes. Lynraske Holum Hansen har slitt i de første kampene, men ser nå ut til å ha funnet scoringsformen. Tre scoringer mot Fet sist, ble fulgt opp med to mot Sørumsand.

Mads Elvethun Hansen forteller til Nesfotballen at laget tok viktig seier.

• Vi vinner til slutt 2-0 mot et Sørumsand-lag som har en del ball, spesielt i andre omgang da vi ligger lavt og nekter de rom. De trillet mye frem og tilbake og det resulterte i at vi fikk en del gunstige brudd. Bl.a. var det første målet et resultat av det. Vi føler vi har god kontroll defensivt og vinner fortjent. Deilig med 3 nye poeng, forteller en meget fornøyd Mads Elvethun Hansen.

En som var like blid var trener Svein Pettersen, som konstaterte at det var en godt gjennomført kamp av R&Å.

• Det var en forholdsvis jevnspilt kamp, men etter at vi fikk det første målet hadde vi relativt god kontroll. Spillerne viste stor vilje og innsats og tråkket til i duellene. En meget bra defensiv struktur gjorde at Sørumsand ikke kom til mange målsjanser. Offensivt har vi mer å gå på enn vi fikk vist i denne matchen, men seier og at vi holdt nullen for første gang i år gjør at vi kan si oss meget godt fornøyd, sier R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen.

Etter 7 serierunder ser det ut som fire lag skiller seg ut i toppen, så kommer det tre lag som sirkler rundt midten, mens det fra Fet på 8.plass og ned til EIF på 14.plass, skiller kun to poeng.  R&Å kan med seier mot Eidsvold Turn2 i neste match ta steget opp rundt midten på tabellen.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 22.mai, hjemme mot Eidsvold Turn2

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Jørgen Aaserud, Magnus Midling Larsen, Sebastian Thøger-Andresen, Markus Grønvold, Eivind Solhaug, Jesper Aaserud, Robin Rognerud, Fredrik Autio, Mads Elvethun Hansen og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Fredrik Stenbro og Patrick Andreassen.

#Årnes #Nesfotballen #Toseierepårad #MadsElvethunHansen #LasseHolumHansen #SveinPettersen #4divisjon