Seier og tap for Hvam

8.divisjon

Hvam har spilt to kamper i forrige uke. Onsdag leverte de en skuffende forestilling og tapte 2-3 for Dalen. Lørdag gikk det imidlertid mye bedre i solsteika på

Hvam – Dalen 2-3

Hvam-spillerne stod igjen på perrongen da toget gikk hjemmemøte med Dalen. De var ikke på i det hele tatt og fikk to tidlige scoringer i mot seg. Hvamsingene hevet seg litt mot slutten av første omgang, og fikk også en redusering ved Vegard Berge.

Andre omgangen startet som første, med tidlig scoring til Dalen. Dessverre klarte aldri vertene å komme skikkelig inn i kampen og taper til slutt 2-3, etter at Kim Svebakken scoret det siste målet for Hvam.

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Simen Andreassen, Vegard Berge, Tobiasz Rzeznik, Kristoffer Aarhus, Gøran Haga, Håkon Rolstad Nilsen, Nils Stubergh, Kevin Pihl, Marius Rognerud og Fredrik Olsen.

Benyttede innbyttere: Martin Holter, Even Dahl, Pål Rolstad Nilsen, Alex Trondsen, Bjørn Sverre Østby, Kim Svebakken og Tony Kristiansen

———–

Hvam – Fet3

Allerede tre dager etter forrige match så var det tid for ny kamp for et revansjesugent Hvam lag. Lørdagskamp og strålende sol, hva mer kan man ønske seg? Jo, seier.

Innbytter Kevin Pihl sendte bortelaget i ledelsen etter 36 minutters spill, men Fet3 svarte umiddelbart, slik at pauseresultatet var 1-1.

Etter sidebytte tok Hvam tak i kampen og scoret to kjappe mål etter en drøy times spill. Først satte Marius Rognerud inn 2-1, før Fredrik Olsen la på til 3-1 noen få minutter senere.

Hjemmelaget yppet seg og reduserte til 3-2, men Kevin Pihl satte spikeren i Fet-kista da han fastsatte sluttresultatet til 4-2 med et kvarter igjen å spille.

Med lørdagens seier, befestet Hvam sin tredjeplass på tabellen. I neste match, som spilles onsdag 23.mai, tar Hvam i mot serieleder Fjellhamar3.

Hvam stilte med følgende lag: Morten Henrik Eriksen, Simen Andreassen, Vegard Berge, Anders Norum, Tobiasz Rzeznik, Håkon Rolstad Nilsen, Even Dahl, Martin Holter, Tony Kristiansen, Fredrik Olsen og Marius Rognerud.

Benken: Kristoffer Aarhus, Kevein Pihl, Stian Bøsterud, Bjørn Sverre Østby, Steffen Breen og Kim Svebakken