Slutt. Aurskog-Høland – FUVO 1-1

Etter at FUVO har møtt lag de bør slå i de siste kampene, var det nok en mer spent gjeng som gikk utpå Høland stadion mandag kveld. Samtidig er det nettopp slike kamper mange elsker å spille.

Vertene gikk på sesongens første tap for en uke siden, borte mot Ull/Kisa. Hjemme på eget kunstgress har laget imidlertid kun ett tap siden 28.september i 2016.

En kamp i kampen var duellen mellom målgarantistene Lars Eirik Svardahl og Kim Brenna. Det lå i lufta at en av de ville bli tungen på vektskålen.

FUVO var nok det laget som minst «måtte « vinne, da de har møtt alle topp 6 lagene allerede, mens Aurskog-Høland allerede førstkommende torsdag skal ut i ny toppkamp. Da er det Kløfta som står for tur.

Det ble som forventet tett og spennende da Aurskog-Høland og FUVO møttes til toppkamp.

FUVO startet best, men vertene tok ledelsen mot spillets gang etter et kvarter. Martin Vestreng satte inn et frispark frs kanten av 16 meteren.

FUVO utlignet til 1-1 i omgangens siste minuttet. Et godt angrep endte med at Julian Paulsen fant Kim Brenna inne i boksen.

Aurskog-Høland startet 2.omgangen best, men etter hvert bølget spillet frem og tilbake. På slutten av kampen var FUVO nærmest seiersmålet.

Men alt i alt så er 1-1 et resultat begge lagene er sånn brukbart fornøyde med.

FUVO: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Armin Sistek, Julian Paulsen, Mads Rismoen, Sondre Emilsen og Kim Brenna.