Konkurrentene til FUVO feilet

Det ble flere overraskelser i kveldens 4.divisjonskamper. Serietoer Ull/Kisa2 reiste til Eidsvold og møte med rekruttlaget til Eidsvold Turn med et godt lag. Hjemmelaget stilte også et greit lag, men gjestene var klare favoritter. Etter første omgang ledet imidlertid hjemmelaget med 2-1.

Vertene fikk sjansen fra straffemerket etter 78 minutter, men misbrukte muligheten til å punktere kampen. Men det viste seg allikevel å holde.  2-1 til Eidsvold Turn2 over ull/Kisa 2

—-

Serietreer Kløfta har etter en glimrende start ikke fått toget helt tilbake på sporet igjen. Riktignok ble det seier mot Rælingen sist, men før det spilte de uavgjort mot både Hauerseter og Aurskog-Høland.

Strømmen 2 har vært en snakkis i hele år. Fra å stille med sju spillere med Obos erfaring , til å stille med junior 2-spillere.  Mot Kløfta stilte de med blanda drops. Flere med erfaring fra Obos-ligaen, men de hadde  også med en del juniorer som er reserve på juniorlaget.

Kløfta misset et straffespark og hadde en i metallet på stillingen 0-0. Men fra 30 min og resten av kampen var Strømmen 2 suverene og vant kampen 6-1.