R&Å snudde 0-2 til 3-2 seier

Robin Rognerud og R&Å snudde 0-2 til pause til 3-2 seier

R&Å – Blaker

R&Å tok torsdag i mot Blaker til en viktig kamp på Årnes Kunstgras. De andre bunnlagene bortsett fra EIF, vant sine kamper, og med tap så ville R&Å bli liggende i sumpa, mens de med seier ville få et lite pusterom. Samtidig som de ville være á poeng med Blaker og ha heng på lagene rundt midten av tabellen.

Motstander Blaker kom til kampen som det gjerrigste laget i 4.divisjon med kun 10 innslupne mål. I de tre foregående kampene har laget sågar holdt nullen og tatt 7 av sine totalt 12 poeng.

0-2 til pause

Første omgangen var tam sett med Raumnes & Årnes øyne. Svein Pettersen sine gutter klarte ikke å få opp tempoet med ball og vant heller ikke de viktige andreballene. Blaker var mer «på» og etter en halvtimes spill sendte Martin Nordseth gjestene i ledelsen.  Noen minutter senere var det tid for 0-2 ved Martin Mathisen. Dette var også pauseresultatet.

Etter en god garderobeprat var det et helt annet R&Å lag som viste seg fra en betraktelig bedre side etter sidebytte. Lasse Holum Hansen reduserte til 1-2 etter 55 minutters spill. Mål preger kamper og med dette målet fikk R&Å-spillerne blod på tann. Laget tok fullstendig over og etter 70 minutter var det tid for 2-2 ved Marius Solhaug.

Fredrik Autio ble matchvinner med klassescoring

Hjemmelaget var imidlertid ikke ferdig for dagen. Med et kvarter igjen å spille fikk Fredrik Autio ballen litt utenfor 16 meteren, så opp, og lobbet ballen elegant inn i motsatt vinkel. En klassescoring, som også ble kampens siste.

Etter torsdagens seier ligger R&Å på 10.plass med 12 poeng. Vinner de hengekampen mot Skedsmo2, kan de klatre helt opp på 6.plass.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 12.juni, borte mot Aurskog-Høland

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Sebastian Thøger-Andreasen, Eivind Solhaug, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Autio og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Magnus Krefting Hansen, Fredrik Stenbro, Martinus Slette Granum og Eivind Sveinhaug