FUVO2 med komfortabel seier

Hjemmelaget stilte med et for dagen godt lag og var klare favoritter mot et Skjetten3-lag som startet kampen med 10 spillere, før 11. mann etter ca 20 minutter var på plass. Tross en mann mindre var det ikke noen pangåpning fra hjemmelaget side, men etter et kvarter spill sendte Erfan Kamali en fin pasning frem mot Sondre Emilsen, som dempet ballen på brystkassa, før han dundret den i mål. Like etterpå kom Tom Robin Brenna til en god mulighet, men avsluttet svakt.

Finstad med først kampens prestasjon, like etterpå bommet han fra tre meter

Etter en halvtime kom Skjetten3 til sin største sjanse i kampen. En heading etter en corner hadde klar vei mot nettmaskene, men Kristian Aarem stod på streken og var akkurat lang nok til å få stusset ballen like over tverrliggeren. Fem minutter senere dro Preben Finstad med seg ballen innover fra sin kantposisjon, så opp og lobbet ballen elegant over keeper og inn i mål fra 22 meter. Kampens prestasjon! I det neste angrepet presterte Finstad å skyte over fra tre meters hold

Like før pause var Khalid Hacham utenfor 16 meteren og taklet/buttet i mot med en Skjetten spiller som var forbi han. Gult kort og frispark til gjestene. Et hardt og godt frispark, men Hacham var lynkjapt nede og reddet.

Like før pause dro unggutten Timothy Sæthran med seg ballen fra sin midtstopperposisjon gjennom midtbaneleddet før han sendte kula til Preben Finstad, som fosset i fra forsvaret før han serverte han ballen på et sølvfat til Erfan Kamali, som dyttet ballen over streken. 3-0 til FUVO2.

Vant uten å anstrenge seg alt for mye

Både Tobias Solem Karlsen og Michael Siddle kom til gode muligheter i starten av andre omgangen, men etter 56 minutter satt den. Vertene holdt trykket oppe etter en corner, og ballen endte til slutt hos Tobias Solem Karlsen, som feide kula helt oppe i vinkelen fra 18 meters hold.

Med tjue minutter igjen å spille fastsatte Preben Finstad sluttresultatet til 5-0 til FUVO etter litt klabb og babb inne i Skjetten boksen.

Etter halvspilt serie ligger FUVO på 4.plass med 19 poeng. Leder gjør LSK3 med 26, fulgt av Løvenstad på 2.plass med 22 og R&Å2 på 3. med 19, men en kamp mindre spil.

FUVO2 har en kamp igjen før de tar ferie, onsdag 20.juni, hjemme mot Fet2

FUVO2 stilte med følgende lag: Khalid Hacham, Andre Jørgensen, Timothy Sæthran, Michael Siddle, Tobias Solem Karlsen, Sondre Emilsen, Tom Robin Brenna, Per Anders Vågan, Preben Finstad, Kristian Aarem og Erfan Kamali

Benyttede innbyttere: Ole Kristian Thorset og Simen Scharning