Pause. FUVO – Blaker 1-2

FUVO-kaptein Stian Westerheim

Blaker ledet 2-0 i forrige bortekamp mot R&Å, men en dårlig 2.omgang gjorde sitt til at de blåkledde snudde kampen og vant 3-2. Det er litt typisk for Blaker på bortebane, de har ofte ledet, men tapt. Blaker slo imidlertid tilbake i forrige serierunde med å slå Skedsmo2 med 3-0.

FUVO har slitt spillemessig, men poengene har trillet inn. Laget presset E.Turn2 i store deler, men sleit med å trenge gjennom hjemmelagets to firere som var parkert utenfor 16-meteren.

Vertene tok tak i kampen fra avspark og 10 min ut i matchen tok de ledelsen. Et langt innkast ble stusset videre til Kim Brenna, som breisidet  ballen i mål.

Tre minutter senere utlignet Martin Nordseth til 1-1 med et skudd fra skrått hold.

Etter utlikningen ble det mye kriging og Blaker spiste seg etter hvert til initiativet i matchen.

Etter 41 minuttet tok Blaker ledelsen med en lur frisparkvariant som endte med at Anders Egeberg fikk gå umarkert å dunke bortelaget i 1-2 ledelse.