Damefotball: Ni strake seiere for FUVO

Her har Nathalie Nøvik akkurat sendt FUVO til himmels med sin 3-2 scoring

Etter den smånervøse åpningskampen har målene og poengene trillet inn som perler på en gullbelagt snor for FUVO-trener Trond Einar Finstad og hans meget gode jenter.

Lå under både 0-1 og 2-1, men er fortsatt ubeseiret etter at laget snudde til 3-2 seier

Gjestene fra Eidskog tok FUVO litt på senga med god fysikk og stor ståpåvilje. I det kampen passerte 21 minutter fikk spiller nr 5 hos Eidskog gå umarkert opp å stange inn 0-1, etter en perfekt slått corner.

Få minutter ut i 2.omgang utlignet innbytter Nathalie Nøvik til 1-1, men ytterligere et par minutter senere så tok Eidskog på nytt tok ledelsen etter en corner. I denne perioden rant målene inn begge veier. I det kampen passerte en time spilt endte et innlegg fra venstre til slutt endte hos Vilde Rustad Nilsen, som kontant satte inn 2-2 fra kort hold.

FUVO presset på mot et Eidskog lag som ble lavere og lavere. Etter 71 minutter tok Aurora Folmo Myhr med seg ballen inn mot 16 meteren, så opp og spilte en fin pasning frem til Nathalie Nøvik, som var sikker som banken da hun plasserte ballen tilside for Eidskog-keeperen og inn i mål.Dermed hadde FUVO-jentene  snudd 0-1 og 1-2 til 3-2, som også ble sluttresultatet