FSK avsluttet med seier og 3.plass

Alexander Holen og FSK med en sterk vårsesong

Kampplanen til Fenstad-gutta var å gå hardt ut og vise at det ikke skal være lett å komme til Vestsiden stadion. Det var tung bane etter en dag med regn, men vi følte oss godt forberedt, fortalte FSK-trener Morten Bøhn.

Snudde 0-1 til 2-1 til pause

Men som så mange ganger før så var Fenstad-gutta slappe ut av startboksen. Gjestene fra Nittedal tok raskt iniativet i kampen, og etter 20 minutter tok de ledelsen etter at en Nittedal spiller ble spilt alene med FSK-keeper Joachim Bøhn.

Det er ikke første gangen FSK ligger under i år, men denne gangen viste laget ryggrad. Det tok bare 5-6 minutter etter at gjestene tok ledelsen, så utlignet Jan Niklas Hagen til 1-1, med et godt skudd fra 20 meter som flydde inn bak bortelagets sisteskanse.

Målet ga Fenstadsøkningene selvtillit og etter 35 minutter skrudde Alexsander Holen inn et skudd fra 25 meter, utagbart for Nittedal-keeperen.

• 2-1 til oss stod seg til pause, Et greit resultat etter en middels omgang fra vår side, sier Bøhn.

Ole Kristian Østmo Bye med sitt 7. og 8. mål for sesongen

2.omgangne var mye lik 1.omgang. Mye spill på midtbanen. Nøkkelen til at kampen ebbet ut i Fenstad seier må nok sies være da Nittedal misbrukte en stor trippelsjanse på stillingen 2-1. Først reddet Joachim Bøhn et skudd han måtte gi retur på. Returen satte Nittedal i tverrliggeren, før gjestene avsluttet med et skudd over.

– Der hadde vi i flaks at Nittedal ikke utlignet, konstaterte treneren.

Etter hvert som 2.omgangen steg fremover så tok FSK over iniativet i matchen. Nittedal-spillerne virket mer og mer slitne. Hjemmelaget kjørte på og toppscorer Ole Kristian Østmo Bye fastsatte satte inn to mål og fastsatte sluttresultatet til 4-1 til FSK.

• Dette resultatet ga oss 3.plass på tabellen siden vi vant mer enn det Haga gjorde og Varpe tapte mot Skjetten5. Da venter et spennende A-sluttspill på oss til høsten. Må gi gutta kreditt for denne fine vårsesongen. Veien hit har vært bratt. Fra vi startet opp igjen for 2 år siden til at vi nå har blitt et topplag i divisjonen.
  • Målsetningene er foreløpig oppnådd med å være det beste laget fra Nes i divisjonen, samt å komme på øvre halvdel.
  • Blir nok noe tøffere nå til høsten, men vi er klare til å kjempe videre. Nå blir det en liten fotballpause med frivillige treninger, så bretter vi opp ermene når serien starter opp igjen.
  • Er meget stolt av å være med på dette. Så får vi satse på at dette fortsetter, sier en meget fornøyd FSK-trener Morten Bøhn til Nesfotballen

FSK stilte med følgende tropp: Joachim Bøhn, Kent Roger Strand Kravdal, Tommy Jødal Kvernes, Stian Olsen, Christoffer Solbakken, Espen Thorvaldsen, Fredrik Hansen Moe, Alexander Holen, Ole Kristian Østmo Bye, Magnus Kvalness, Marcus Bergsjøbrenden, Jørn Kristiansen, Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Dan Erik Karlstad og Henrik Hagen