R&Å tilbake på vinnersporet

Sola skinte da R&Å tok i mot Hauerseter til gresskamp på Årnes stadion tirsdag kveld. To lag som begge ligger på nedrehalvdel, men som ikke har alt for lang vei opp. Hjemmelaget startet best, men det var gjestene som litt mot spillets gang tok ledelsen. Litt senere ut i omgangen slo R&Å tilbake. Mads Elvethun Hansen fant Simen Holter, som scoret alene mot tidligere R&Å-spiller Joakim Foureaux.

Vertene kom til et par feite sjanser i starten av 2.omgang, før Fredrik Autio etter en times spill sendte R&Å opp i 2-1 ledelse. Med drøyt ti minutter igjen å spille økte Eivind Sveinhaug til 3-1, etter en utsøkt pasning fra Martinus Slette Granum. Det ble det siste målet på Årnes stadion denne fine junidagen. En fortjent seier.

R&Å har etter hvert gjort Årnes stadion til sitt fort. Dette var lagets fjerde strake hjemmeseier.

Med kveldens seier klatret R&Å opp på 10.plass med 15 poeng.