SIF/FUVO3 med meget viktig 3-poenger.

Tre fornøyde målscorere. Lars Grenaker, Steve Johnsen og Aleksander Olsen

Målløst til pause

Første omgangen forble målløs i en jevn match hvor vertene var et lite hakk vassere.

• Jeg føler vi er det beste laget. Vi har ballen mest, vi klarer å starte bakfra og spille oss fremover. Hauerseter har et par tekniske spillere på topp som skapte litt bry, men de kom ikke til de store sjansene, forteller Eivind Husås til Nesfotballen.

Vegard Thomassen gjorde et meget vellykket comeback på midtstopperplassen. Han viste sin styrke og fysikk og hadde god kontroll på motstanderne. Også trygg med ball i hjemmelagets oppbyggende spill.

• I pausen snakket vi om at dette lignet veldig på Fet3 kampen til pause, tett og jevnt.
  • Som mot Fet3 hadde vi fokus på å gå ut i 2.omgang å score det første målet (da slapp vi inn 2 mål tidlig). Denne gangen lykkes vi. Aleksander Olsen var frempå å satte en retur fra keeper i mål, hans tredje for sesongen, forteller Husås.

Ringreven Steve Johnsen ble matchvinner

Dessverre klarte ikke vertene å demme opp for et par tekniske Hauerseter-spillere på topp som gang på gang fikk passere gjennom midten og forsvaret.  Til slutt skled de helt igjennom og utlignet til 1-1. Fint raid, men altfor lett.

To kjappe mål i starten skulle bli til tre etter 56 minutter. Tor Erik Tømmerbakk vant ballen på stopperplass og kjørte et typisk Tor Erik raid fremover banen i stor fart. Han slapp ballen fint til Lars Grenaker som satte ballen i lengste med et flott skudd.

Etter målet stod kampen og vippet litt, sjanser begge veier. Hauerseter kom til en kjempesjanse med tjue minutter igjen å spille, hvor de nok en gang fikk passere gjennom hele sentrallinja, men denne gangen skøyt Hauerseter-spilleren like utenfor. Der var SIF/FUVO3 heldige!

Minuttet senere smalt det i nettmaskene på den andre banehalvdelen. Kasper Aanerud satte inn et høyt press, vant ballen og fant Steve Johnsen med en 45 graders pasning foran mål. BANG så satt kula i nettet. Typisk Johnsen goal.  Resten av kampen har hjemmelaget god kontroll og vinner kampen fortjent 3-1

• Herlig lagmoral og laginnsats av samtlige. Utrolig deilig med 3 poeng før ferien, dette fortjente og trengte vi. Dagens mann må sies å være Vegard Thomassen, han delte ut mye juling, og det var til tider ikke gøy å spille på topp i Hauerseter. Nå er det ferie, første match etter ferien er hjemme mot Hvam 15.august, forteller en meget fornøyd Eivind Husås til Nesfotballen.

Dette var også for øvrig Daniel Heimnes sin første kamp som sjef fra sidelinja. Han er nå ferdig med studier og tar nå som planlagt over som trener etter Eivind Husås og Gaute Borgenholt, som har hatt ansvaret fra nyttår og frem til nå.

Laget: Jonas Frigård, Jonas Husåsfallet, Vegard Thomassen, Tor Erik Tømmerbakk, Robin Pettersen. Magnar Bore, Eivind Husås, Nicklas  Martinsen, Aleksander Olsen, Andreas Johnsen og Lars Grenaker. Benyttede innbyttere: Steve Johnsen, Kim Andre Granaas, Tobias Monsrud og Kasper Aanerud