FUVO 2 snudde og vant

Ubeseiret på eget kunstgress

Som forventet styrte FUVO2 stort sett det meste av det som skjedde utpå Funnefoss kunstgress. Even Nybø Myren Nybø sendte vertene i en fortjent ledelse, men Fet2 scoret på en av sine få gjestevisitter før pause.

Mads Rismoen sin inntreden snudde matchen

Etter sidebytte tok gjestene mot spillets gang ledelsen. Men nok en gang var 17-årige Adrian Kvelstad Aarvig frempå og sendte bortelaget i ledelsen med sitt andre mål for kvelden.  FUVO2 fortsatte å kjøre kampen, men det ble først skikkelig trøkk da Mads Rismoen kom innpå. Han gikk foran og tok skikkelig for seg i duellene, Fet-spillerne lå nærmest strødd. Det var også han som utlignet til 2-2. Da løsnet det for hjemmelaget, og det tok ikke mange minuttene før Kristian Aarem sendte FUVO2 i ledelsen. Like før slutt fastsatte Tobias Solem Karlsen sluttresultatet til 4-2.

FUVO2-trener Geir Haakon Bekkevold sier i en kort kommentar til Nesfotballen at laget hans kjørte hele kampen. Fet 2 hadde kun noen få kontringer, og seieren var fullt fortjent.

FUVO2 tar ferie på 4.plass med 22 poeng. Lillestrøm 3 topper med 29 poeng, foran Løvenstad med 25 og R&Å2 med 23 poeng.

Laget: Khalid Hacham, Markus Sæter, Timothy Sæthran, Eivind Husås, Jon Erik Tolo, Sondre Emilsen, Oskar Wang, Tobias Solem Karlsen, Even Myren Nybø, Baktiar Rzeav og Kristian Aarem

Benyttede innbyttere; Tom Robin Brenna og Mads Rismoen.