FUVO – Aurskog-Høland

Det var knytet stor spenning til toppoppgjøret mellom FUVO og Aurskog-Høland på Funnefoss gress lørdag. To lag som begge har ambisjoner om å utfordre Ull/Kisa2 om opprykk til 3.divisjon. Hjemmelaget kom til kampen med to tap, mens gjestene på sin side har to seiere.

FUVO har blitt hardt straffet mot defensive motstandere i det siste, men til toppkampen var det forventet å se to lag som ville vinne.

Det står 0-0 etter fr første 45 minuttene. Hjemmelaget har vært det førende laget. Aurskog-Høland har løpt mye og vært småfarlige når de har kommet på kontringer etter brudd.

FUVO har kommet til 4-5 gode målsjanser, spesielt mot slutten av omgangen var de nærme.

FUVO:  Khalid Hacham,Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Oskar Wang, Mads Rismoen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Baktiar Rzaev, Armin Sistek og Kim Brenna.