R&Å klatrer etter sin femte strake hjemmeseier

Robin Rognerud og R&Å er i god form om dagen.

R&Å jaktet mandag sin sjette seier på de åtte siste kampene da de tok i mot seriefemmer Rælingen til kamp på Årnes stadion. Med seier vil laget klatre et par plasser og en gang for alle karre seg vekk fra nedrykkssumpa.

Hjemmelaget kunne gå i garderoben etter de første 45 minuttene med 1-0 ledelse. Scoringen kom midtveis ut i omgangen, da Jesper Aaserud fant Fredrik Autio med en perfekt stikker. Alene med Rælingen- keeperen satte han ballen sikkert i mål. Autio har etter måltørke i april og mai endelig funnet målformen. Dette var han fjerde mål i juni.

Et kvarter ut i andre omgangen var lagene like langt. Rælingen utlignet til 1-1 etter en corner. Det så lenge ut til å ende med poengdeling, men med under ti minutter igjen å spille gikk blåtrøyene fra Årnes opp i 2-1 ledelse. Marius Solhaug fant lyntoget Lasse Holum Hansen, som sendte vertene på nytt opp i ledelsen.  Flere mål ble det ikke på Årnes stadion denne solfylte mandagskvelden.  Med 2-1 seier er Svein Pettersen sine gutter á poeng med Blaker på 6.plass.

R&Å spiller siste kamp før de tar ferie førstkommende torsdag, hjemme mot Skedsmo2

R&Å stiller med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Robin Rognerud, Eivind Solhaug, Jesper Aaserud, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Martinus Slette Granum.