Sluttreferat: Formlaget R&Å med nok en 3-poenger

Toppscoreren avgjorde like før slutt

R&Å har funnet sommerformen og er en av de virkelige formlagene i 4.divisjon. Hjemme på eget gress har de vært uslåelige  og vunnet de fire siste hjemmekampene før mandagens oppgjør mot Rælingen. Kampen så lenge ut til å ende 1-1 etter at Fredrik Autio først hadde sendt vertene i ledelsen i første omgang, før Rælingen utlignet etter en times spill. Men like før slutt dukket Lasse Holum Hansen opp og satte inn seiersmålet.

• Jeg synes vi var det førende laget i 1.omgang og ledet fortjent med et mål til pause. Vi forsøkte å spille ball og hadde flere gode kombinasjoner på en tørr, ujevn og dels vanskelig gressmatta.

Rælingen kom til Årnes stadion uten tre av sine beste spillere i Adrian Tjensli, Jesper Bjarmannn eller Chima Anaele Okehi ,men hjemmelaget var heller ikke fulltallig og manglet blant annet brødrene Mads og Patrick Elvethun Hansen.

• Rælingen er et fysisk sterkt lag og slo konsekvent langt og kriget i duellene, men jeg synes vi har relativt god kontroll på dem. Vi hadde fokus før kampen på å vinne 1. og2.duellene og det gjennomførte vi strålende i 1.omgang, Samtidig føler jeg at den kollektive offensive samhandlingen stadig blir bedre og vi får indreløperne høyere i banen, sier Pettersen.

Fortjent seier

Fredrik Autio scoret 1.omgangens eneste mål etter fint fremspill av Jesper Aaserud. Et stykke ut i 2.omgangen utlignet Rælingen til 1-1, som også så ut til å bli sluttresultatet, men så dukket toppscorer Lasse Holum Hansen opp og fastsatte sluttresultatet til 2-1 til hjemmelaget med sitt åttende mål for sesongen.

• I 2.omgang falt vårt balltempo, vi ble litt for unøyaktige og Rælingen kriget seg inn i kampen. Det er således ikke ufortjent at de utlignet og satte et visst press på oss. Heldigvis klarte vi å snu kampen igjen og får et fortjent seiersmål like før slutt. Vi vinner sjansestatistikken og kampen fortjent, selv om det ble en sliteseier i varmen, forteller en meget fornøyd R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen

R&Å ligger etter seieren på 9.plass, men møter Skedsmo2 i en utsatt kamp førstkommende torsdag. Vinner de den så vil de være á poeng med Blaker på 5.plass med 21 poeng.

R&Å stiller med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Robin Rognerud, Eivind Solhaug, Jesper Aaserud, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Martinus Slette Granum.