FUVO vant etter to sene mål

Oppgjøret mellom Hauerseter og FUVO er kampen ingen har råd til å tape. Hjemmelaget har allerede har gått fire kamper uten seier og har kun en seier på de siste ni  kamperne. Laget er i ferd med å grave seg selv ned i nedrykkssumpa uten poeng i dagens match, mens FUVO på sin side trolig kan vinke farvel til opprykksdrømmen med poengtap.

FUVO ligger tross en liten downperiode på 2.plass og har før den 15.serieomgangen hele 9 poeng ned til Blaker på 5.plass. I dagens match er det kun en ting som teller og det er seier. Hvordan den eller hvilken måte målene kommer på, har ingen betydning.

Nordkisa stadion er en av de fineste i Akershus, og en plass FUVO liker seg meget godt. De to siste kampene har endt med kalassifrene 4-0 og 7-1 til laget fra Opakermoen.

Det ble som forventet en slitekamp der Hauerseter allerede etter få minutter spill begynte å drøye tiden. Det resulterte til slutt at hjemmelagets keeper,Joakim Foureaux, fikk frispark mot seg før 1.omgangen var halvspilt. Hauerseter gjorde som forventet, de parkerte bussen foran egen 16-meter og satset alt på kontringer.  FUVO kjørte kampen i 2 x 45 minutter,men klarte ikke å få hull på byllen før det stod 88 minutter på måltavla.

En corner fra Ørjan Hopen fant etter hvert veien til Tobias Solem Karlsen, som banket ballen i mål. På overtid fastsatte Armin Sistek sluttresultatet til 2-0 til FUVO.

En meget fortjent seier, men den satt veldig langt inne.FUVO tar med lørdagens seier ferie med 33 poeng, kun ett bak Ull/Kisa2, som riktignok har en kamp mindre spilt. Spenningen fortsetter dermed utover høsten.

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Oskar Wang, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Tobias Solem Karlsen, Baktiar Rzaev og Sondre Emilsen