Sluttreferat: Opprykksdrømmen lever for FUVO

Målløst til pause

Allerede etter 4 minutter satte FUVO standarden for lørdagens oppgjør. Mads Rismoen fant Kim Brenna, som fikk god trøkk i pedalen, men Joakim Foureaux i Hauerseter-buret reddet. FUVO har slitt med effektiviteten i lang tid og denne kampen skulle ikke bli noe unntak.

Allerede etter få minutters spill begynte Hauerseter å drøye tiden, og før kampen var halvspilt fikk Hauerseters målvakt, Joakim Foureaux, frispark i mot seg for drøying av tiden. Det indirekte frisparket fra 15 meter endte i mur av spillere.

FUVO spilte seg  til færre målsjanser enn vanlig i første omgang, det var først og fremst på de lange innkastene til Ørjan Hopen og dødballer laget luktet på scoring. Julian Paulsen kom greit opp ved flere anledninger, men klarte ikke styre headingene på mål. Brenna hadde også en stor mulighet etter en innøvd frisparkvariant, men traff ikke skikkelig på ballen.

Hauerseter var innimellom litt med i kampen, men skapte lite hodebry for FUVO forsvaret. Nærmest scoring var de etter en halvtimes spill da tidligere FUVO-spiller Vetle Eriksen fikk en fin stikker, men i det han skulle feie i vei et skudd fikk Chris Lundhaug en tå på ballen.

Avgjorde kampen helt på tampen

FUVO startet andre omgangen med å komme til fem-seks gode innlegg fra Kim Brenna, men til tross for at Ørjan Hopen, Armin Sistek og Julian Paulsen fikk ballen i gode posisjoner, gikk avslutningene som regel i en Hauerseter spiller som fikk kastet seg ned og blokkert til corner. Brenna var for dagen plassert utpå høyrekanten. Offensivt var han en konstant trussel mot hjemmelagets venstreback, men de gangene han valgte å avslutte selv i stedet for å servere, ble det sjelden de store farlighetene. Til tross for at det har buttet litt mot for Brenna i det siste, så er han fremdeles suveren toppscorer i 4.divisjon med 18 mål.

Bortelaget hadde et konstant press mot hjemmelaget, men det var allikevel lite som tydet på at de skulle klare å dra i land seieren. De ga riktignok aldri opp? og i det kampuret viste 88 minutter fikk de corner. Etter litt kriging inne i boksen fikk Simen Nordnes frem en tå slik at Tobias Solem Karlsen fikk feid ballen i mål fra sju meters hold. 0-1 til FUVO. På overtid rotet Hauerseter det til for seg selv og Armin Sistek fastsatte sluttresultatet til 0-2 til FUVO.

Seieren satt riktignok langt inne, men var helt klart fortjent. Den var også meget viktig for Ørjan Heiberg & Co, som dermed har satt et lite press på Ull/Kisa2 og samtidig kjøpt seg en god sommerpresang.

Når det er sagt så føler man også litt med Hauerseter. Dette er den sjette kampen i år hvor laget mister poeng helt på tampen av oppgjøret.

FUVO tar ferie med 33 poeng og 2.plass, ett poeng bak Ull/Kisa2, som riktignok har en kamp mindre spilt. Det betyr at laget fra Opakermoen er på skuddhold.

Neste kamp for FUVO er lørdag 7.august, hjemme mot Rælingen

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Oskar Wang, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benken: Tobias Solem Karlsen, Baktiar Rzaev og Sondre Emilsen

#FUVO #2plass #Sommerferie #Nesfotballen #Fotball #Serietoer #4divisjon #Idrettsglede