Lasse Holum Hansen reddet ett poeng for R&Å

Lasse Holum Hansen reddet ett poeng for R&Å da han satte inn sitt 12. seriemål for sesongen.

R&Å avsluttet vårsesongen tre strake seiere og hadde før møte med Strømmen2,  sju seiere på de ni siste matchene. Det var derfor en optimistisk gjeng som tok turen til Strømmen stadion torsdag kveld.

En dårlig og en god omgang av R&Å

Trener Svein Pettersen konstaterte at kampen bar tydelig preg av at laget hadde hatt en lang sommerferie og få treninger i kroppen.

• Den første halve timen eide Strømmen kampen totalt. De hadde et større balltempo, raskere bevegelser, så vi ble stort sett springende imellom. Selv om vi kom med i kampen på slutten av 1.omgangen var det fullt fortjent at Strømmen ledet til pause, forteller Pettersen

Omgangens eneste mål kom allerede etter fem minutters spill ved Henrik Kjos.

I pausen ble trener og spillere enige om å ta tak i de positive siste 15 minuttene. De bestemte seg for at denne kampen kunne de snu så lenge de bare lå under med ett mål i målprotokollen.

• 2.omgangen var klart bedre fra vår side, vi scoret et fint mål og skapte også noen andre enorme muligheter til å ta hjem seieren.

Utligningen kom etter en snau times spill hvor Fredrik Autio fant Mads Elvethun Hansen med en fin ball igjennom. Han fant en enda bedre plasserte Lasse Holum Hansen, som enkelt satte ballen i mål til 1-1.

• Sett kampen under ett var poengdeling et rettferdig resultat. Strømmen dominerte 1.omgang, mens vi var det beste i 2.omgang, frem til vi gikk litt tom for krefter de siste fem minuttene, forteller trener Svein Pettersen til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for R&Å er allerede mandag 6.august, da de tar i mot serieleder Ull/Kisa til kamp på eget gress. Den kampen blir trolig flyttet til kunstgress, da det har vært vanningsforbud i hele Nes i sommer.

R&Å stilte med følgende lag fra start: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen. Jørgen Aaserud, Marius Solhaug, Jesper Aaserud, Robin Rognerud, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen.