R&Å fikk sekken full mot Ull/Kisa2

Hjemmelagets keeper, Stian Linderoth-Jensen fikk en travel dag på jobben.

Hjemmelaget fikk det som forventet tøft mot serielederen

R&Å har fått skikkelig vind i seilene etter en treig start på sesongen. Med tre seiere og en uavgjort på de fire siste har formlaget klatret til 6.plass. Mandag ventet den tøffeste utfordringen på lang tid da et godt Ull/Kisa2-lag tok turen til Årnes kunstgras. I våres sjokkåpnet de blåkledde på Jessheim stadion og ledet 0-2 etter 11 minutter. Dessverre slo Ull/Kisa2 tilbake og vant kampen 4-3.

0-3 til pause

Ull/Kisa2 hadde ballen i starten av kampen, men det var hjemmelaget som yppet seg først. Dessverre var Kisa-keeperen med på notene og reddet avslutningen fra Jesper Aaserud. Etter et kvarter spill rotet vertene det til for seg selv inne i egen boks, med det som resultat at de til slutt lagde straffe. Den ble sikkert satt inn av Herman Henriksen, som dermed er oppe i 18 seriemål.

Etter en snau halvtime var det tid for 0-2. Martin Søreide avfyrte et skudd fra 25 meter som ikke så alt for farlig ut, men som sneik inn mellom stengene. Seks minutter før pause økte den tidligere R&Å-spilleren, Ole Kristian Langås, til 0-3 til Ull/Kisa2. Dette var også pauseresultatet.

Henriksen oppe i 19 seriemål

2.omgangen var så vidt i gang da Langås la på til 0-4. Vondt ble til verre da Fredrik Ullersmo satte inn Kisas femte for kvelden. Og enda hadde man ikke passert timen spilt. Etter to mål på rad av Langås, nøyde han seg denne gangen med å servere ballen på et sølvfat.

R&Å hang ikke med i svingene i det hele tatt og etter 72 minutter satte Herman Henriksen inn sitt andre for dagen og bortelagets sjette. Henriksen er dermed toppscorer i 4.divisjon med 19 scoringer. Like før slutt fastsatte Martin Søreide sluttresultatet til 0-7.

Kampuret viste 0-7 da kampen var over

Alt i alt en meget fortjent seier til serielederen. R&Å var på noen småvisitter, men var i realiteten aldri en skikkelig trussel. Spørsmålet er om noen i det hele tatt kan stoppe Kisa 2 fra å vinne resten av kampene.

R&Å spiller neste kamp mandag 13.august, borte mot Kløfta.

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Markus Grønvold, Jesper Aaserud, Marius Solhaug, Martinus Slette Granum, Fredrik Autio, Lasse Holum Hansen og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Robin Rognerud, Mattis Haug, Magnus Krefting Hansen, Fredrik Stenbro