Slutt: FUVO – Rælingen 7-1

Kim Brenna er igjen toppscorer i 4.divisjon etter tre scoringer mot Rælingen

For første gang i historien tok FUVO turen over til et annet fylke for å spille hjemmekamp. Men for en bane Sander IL har å by på. Perfekte spilleforhold.

FUVO måtte unnvære to profiler i Stian Westerheim(sonet gule kort) og Armin Sistek. Baktiar Rzaev var heller ikke tilgjengelig. I tillegg har fire spillere forlatt laget til fordel for studier. Det var derfor en litt smånervøs gjeng som inntok gressmatta i møte med et av formlagene i 4.divisjon, Rælingen.

Hjemmelaget, som ikke fikk sin naturlige hjemmebanefordel, har heldigvis vist seg å være sterkest på bortebane i vårsesongen med statistikken 6-1-1.

FUVO-trener Ørjan Heiberg har nok hatt litt utfordringer med å sette sammen et slagkraftig lag mot et robust Rælingen-lag som har vunnet fire av sine fem siste matcher.

En som var sugen på mål var Kim Brenna. Vårens toppscorer i divisjonen med 18 mål, ble i går forbigått av Herman Henriksen, som putta to mål for Ull/Kisa2 i 7-0 seieren over R&Å, og nå står med 19 seriemål.

Vertene til paues med 2-0 ledelse

FUVO leverte en meget god 1.omgang og leder 2-0 etter de første 45 minuttene.

Kim Brenna satte standarden da han banket inn 1-0 på et velplassert skudd fra 20 meter etter 9 minutter. Hans 19 mål for  sesongen.

En snau halvtime ut i kampen doblet Preben Finstad ledelsen til 2-0, etter fin forabeid av Brenna

Overkjørsel i 2.omgang

Vertene brukte kun fire minutter av 2.omgangen på å øke til 3-0. Fredrik Nilsen fant Preben Finstad, som smelte kula i mål.

Etter en times spill punkterte Ørjan Hopen kampen med et frisparkmål fra 17 meters hold.

Tjue minutter før slutt kom Rælingen på en sjelden visit og reduserte til 4-1

FUVO var imidlertid på ingen måte ferdig for dagen og 78 minutter ut i matchen økte Brenna til 5-1. Målet kom etter at Simen Nordnes fant Brenna i bakrom. Han rundet keeper og trillet ballen i mål.

Fire minutter senere økte Brenna til 6-1 med et knallhardt skudd oppe i hjørnet. Dermed er Brenna oppe i 21 scoringer.

På overtid fikk Simen Nordnes æren av å fastsette sluttresultatet til 7-1 med å klistre ballen oppe i vinkelen fra 18 meter.

FUVO-trener Ørjan Heiberg sier  i en kort kommentar til Nesfotballen at han er meget fornøyd med forestillingen.

– Gutta leverte to meget solide omganger og vant en fortjent seier. En seier som også kunne vært større, men 7-1 er uansett veldig bra. Vi har fått den starten vi håpet på. Nå gjenstår det bare å gjenskape dette videre utover høsten, sier en fornøyd FUVO-trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Laget: Andre Thomsen, Ole Kristian Myre, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Simen Nordnes, Sondre Emilsen, Ørjan Hopen, Julian Paulsen, Preben Finstad og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere:  Khalid Hacham, Per Anders Vågan, Michael Siddle