FUVO2 klatret til 3.plass

Aarem og Myren Nybø med to kasser hver

FUVO 2startet friskt og i løpet av de fem første minuttene produserte de to gode målsjanser ved Kristian Aarem og Simen Bjørnerud. 14 minutter ut i kampen brøyt Erfan Kamali ballen like innpå gjestenes banehalvdel, sendte så en fin ball utpå venstre til Even Myren Nybø, som sendte kula videre til Aarem, som scoret alene med keeper. Tre minutter senere slo Stian Westerheim en perfekt bakromsball til Aarem, som dunket ballen i mål.

Borgen kom til sin første mulighet etter halvspilt omgang, men Khalid Hacham vartet opp med en god redning. Kampen jevnet seg etter hvert litt mer ut, men etter en halvtimes spill var det tid for 0-3. Målet kom etter at juniorspiller Simen Bjørnerud fant pannebrasken til jevnaldrende Even Myren Nybø.

I 2.omgang måtte de 30 tilskuerne som hadde tatt veien vente til det gjenstod ti minutter igjen av kampen før man fikk omgangens første scoring.  Like i forkant av målet hadde hjemmelaget vært på et par brukbare visitter, men igjen var det FUVO2 som satte ballen i nettet. Et godt angrep på høyresiden endte med et perfekt legg fra Michael Siddle inn foran kassa til Gaute Borgenholt, som økte til 0-4. Helt på tampen av oppgjøret fastsatte Even Myren Nybø sluttresultatet til 0-5, etter innlegg fra innbytter Ørjan Hopen.

Med seieren klatret FUVO2 forbi R&Å2 og opp på 3.plass.

Neste kamp for FUVO2 er onsdag 22.august, borte mot Ull/Kisa3

Laget: Khalid Hacham, Michael Siddle, Stian Westerheim, Markus Sæter, Simen Scharning, Even Myren Nybø, Gaute Borgenholt, Per Anders Vågan, Simen Bjørnerud, Erfan Kamali og Kristian Aarem.

Benyttede innbyttere: Ole Kristian Thorset, Eivind Husås, Ørjan Hopen og Henrik Bøhler Evensen