Pause. Strømmen2 – FUVO 3-2

FUVO åpnet kampen veldig bra og tok ledelsen etter 7 minutter. Kim Brenna ble spilt igjennom og felt inne i boksen. Straffen satte Ørjan Hopen kontant i nettet.

FUVO styrte kampen det første kvarteret, så tok etter hvert Strømmen 2 over itiativet i matchen og etter 20 min utlignet de til 1-1 etter en kjapp kontring.

Kampen jevnet seg etter hvert mer ut, men etter 37 min tok hjemmelaget lefelsen 2-1, etter ha utnyttet en feilpasning i gjestenes forsvar. To minutter senere økte Strømmen 2 til 3-1.

I omgangens siste minutt reduserte FUVO til 3-2 ved Kim Brenna. Midtbanespiller Ørjan Hopen slo en knallpassnig frem til Brenna som var sikkerheten selv alene med keeper.

Laget: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Sondre Emilsen, Ørjan Hopen, Baktiar Rzaev og Kim Brenna.