FUVO tapte 4-3 mot Strømmen 2

Sondre Emilsen har akkurat dratt av spillende hovedtrener Espen Olsen hos Strømmen2 (fra vårkampen)

I 2003 møtte man A-laget og spilte uavgjort 2-2. Året før vant FUVO 1-0 på hjemmebane, men på bortebane gikk det riktig ille. Strømmen satte klubbrekord da de påførte FUVO ett av sine største tap gjennom alle tider. 12-0 stod det på lysttavla da dommeren blåste av.

FUVO vant 11-0 i våres, noe sånt resultat kunne man på ingen måte vente seg mandag. Strømmen 2 er inne i en god periode med kun ett tap på sine seks siste matcher. De har variert med spillematerialet, men levert gode prestasjoner uansett lag i disse seks kampene, inkl 6-1 borte mot Kløfta.

FUVO fikk en pangstart med 7-1 mot Rælingen sist,men var usikre på om det var pga motstander eller at laget har gjort jobben i sommer. FUVO har som før nevnt mistet fem spillere til studier uten at de har klart å erstatte disse. Litt tynn stall,men gutta spilte på seg sevltillit sist.

Som i 1.omgang startet FUVO også best etter sidebytte. 54 minutter ut i kampen utlignet Ørjan Hopen til 3-3 med et lurt frispark nede ved stolperoten.

Før det hadde nesbuene kommet til flere gode muligheter og utligningen var vell fortjent.

Dessverre tok det kun seks minutter før Strømmen 2 på nytt tok tilbake ledelsen. Et innlegg frø høyre ble breisidet i mål.

Dermed ble FUVO på nytt jagende etter. Helt på tampen av kampen kom Ørjan Hopen til tre gode avslutninger, men ballen ville ikke i mål.

Da dommeren blåste av etter 94 minutter kunne hjemmelaget juble for 4-3 seier.

Vi tror FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik NIlsen, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Sondre Emilsen, Ørjan Hopen, Baktiar Rzaevog Kim Brenna.

Benyttende innbyttere: Armin Sistek, Marius Nordby og Erfan Kamali