Kløfta og R&Å delte poengene

R&Å har etter en god avslutning på vårsesongen ikke fått i gang maskinen skikkelig ennå i høst. Uavgjort mot Strømmen2 og 0-7 mot Ull/Kisa2 var fasiten før avreise til møte med et Kløfta som spilte uavgjort mot Sørumsand i sin første match etter sommerferien.

Blåtrøyene har mistet flere til studier, men fått en spiller i Mattis Haug fra Aurskog/Finstadbru.

Mads Elvethun Hansen ga R&Å en pangstart på oppgjøret med scoring allerede etter tre minutters spill. Litt senere var Lasse Holum Hansen cm fra å doble ledelsen,men stolpen stod i veien. I stedet utlignet Kløfta til 1-1 etter en snau halvtimes spill. Remi Rød fant Steffen Nystrøm, som feide kula på halvvolley rett over hodet på Stian Linderoth Jensen og inn i nettmaskene. Med ti minutter igjen å spille stod stolpen nok en gang i veien for R&Å scoring. Denne gangen var det Jørgen Aaserud som var “uheldig”.

1-1 holdt seg til det 58. minutt. Da tok blåtrøyene på nytt ledelsen. Jesper Aaserud driblet vekk et par forsvarspillere før han fant Fredrik Autio, som ikke hadde noen problemer med å sette ballen i nota. På dette tidspunktet hadde R&Å fått kampen inn i sin bane, men ut av intet så utlignet Sarken Salah til 2-2 med et skudd fra 25 meter som gikk via stolpen og inn i mål.

Kløfta virket slitne og R&Å tok mer og mer over og jaget seiersmålet, men til tross flere gode muligheter fikk de ikke ballen over streken en tredje gang. Dermed ebbet kampen ut med 2-2 og poengdeling.

Etter 17 seriekamper ligger R&Å på 7.plass med 23 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Markus Grønvold, Simen Holter, Simon Petersen, Jesper Aaserud, Patrick Andreassen Martinus Slette Granum,  Jesper Aaserud, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen.