Sluttreferat: FUVO vinner aldri på Strømmen stadion

FUVO kom til kampen med 7-1 seier over Rælingen, og fikk også en perfekt start på oppgjøret da Kim Brenna ble sendt i bakken inne i boksen allerede etter 7 minutters spill. Straffen satte Ørjan Hopen sikkert i nettmaskene. Bortelaget fortsatte å kjøre kampen det første kvarteret og Kim Brenna kunne med litt hell doblet ledelsen, men Stian Bolstad i Strømmen-buret stod i veien.

Tre enkle mål i mot

Så tok vertene mer og mer over og kom til et par gode skuddforsøk, før de etter 20 minutters spill utlignet til 1-1. Alt som skulle til var tre pasninger i lengderetningen mot et flatt FUVO-forsvar som ikke gikk i duellen, men lot Henrik Kjos få skyte.

FUVO sleit med å gjøre de riktige valgene og etter 37 minutter pådro de seg et unødvendig balltap langt innpå egen banehalvdel. Strømmen 2 takket og bukket med å sende kula til Sindre Fleischer Myhre, som sendte hjemmelaget opp i ledelsen. Tre minutter senere ballen lå igjen i buret bak FUVO-keeper Andre Thomsen. Nok en gang mistet FUVO ballen på vei oppover, og nok en gang ble laget straffet på verst mulig måte – mål i mot.

FUVO hentet opp hjemmelagets tomålsledelse

I omgangens siste minutt fikk FUVO trua tilbake da Ørjan Hopen fant Kim Brenna med en fin pasning. Brenna gjorde som han har gjort så mange ganger før, han satte kula kontant i nettet. Hans 22. seriemål for sesongen.

Bortelaget startet 2.omgangen friskt og Kim Brenna kom til en stor sjanse allerede i åpningsminuttet. Laget fortsatte å kjøre kampen og etter 54 minutter utlignet Ørjan Hopen til 3-3, med et frekt frispark helt nede ved stolperoten.

Strømmen 2 slo tilbake

FUVO begynte nå å få skikkelig tro på å kunne snu dette til seier, men det skulle gå fem minutter før Strømmen 2 tok tilbake ledelsen. Et innlegg fra høyre fant veien inn foran mål til Herman Lund Halvorsen, som tappet inn 4-3 til hjemmelaget.

Kampen åpnet seg opp. FUVO jaget utligning, men måtte samtidig passe seg for at Strømmen ikke punkterte kampen på en av sine kontringer. Helt på tampen av oppgjøret kom Ørjan Hopen til tre gode skuddforsøk, der ett av de hadde retning vinkelen, men da stod Bolstad frem med en matchvinnerredning. Nærmere enn det kom ikke FUVO og kampen ebbet ut med 4-3 til Strømmen2.

FUVO-trener Ørjan Heiberg konstaterer at laget ikke vinner kamper så lenge man slipper inn tre så enkle mål i løpet av en omgang, mot en såpass god motstand. 60 ok minutter holder ikke så lenge man slipper inn tre mål og ikke er helt med i de resterende 30 minuttene.

Marerittmotstander

Dette var femte kampen lagene møttes til dyst på Strømmen stadion siden 2008, og for femte gangen på rad reiste FUVO hjem igjen uten poeng. Målforskjell er på utrolige 30-10 i favør Strømmen2. Stopperduoen til FUVO, Stian Westerheim og Chris Lundhaug, har vært med på henholdsvis fire og fem av tapene. Ingen av dem har noen gode svar på hvorfor det har vært så vanskelig å ta poeng på bortebane mot Strømmen2.

Neste kamp for FUVO er mandag 20.august, hjemme mot Ull/Kisa2

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Sondre Emilsen, Ørjan Hopen, Baktiar Rzaev og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Armin Sistek, Marius Nordby og Erfan Kamali