Sluttreferat: R&Å nærmest seieren

Fredrik Autio sendte R&Å opp i ledelsen,men det holdt ikke helt inn.

R&Å-trener Svein Pettersen konstaterte at det var en fartsfylt og underholde kamp hvor Kløfta var hakket bedre i 1.omgang, men hvor R&Å tok over litt i 2.omgang. Uavgjort var et greit resultat, men treneren mente at Årnes var nærmest seieren.

R&Å med to stolpeskudd i 1.omgang

Kløfta gikk som forventet ut med stor intensitet i spillet sitt og jobbet knallhardt for raskest mulig gjenvinning etter balltap. Men gjestene fra Årnes fikk en bra åpning på kampen da de tok ledelsen allerede etter tre minutters spill. Jesper Aaserud fant Mads Elvethun Hansen, som satte ballen enkelt i mål.

Etter målet tok Kløfta over iniativet i matchen og trykket gjestene bakover, og etter en halvtimes spill utlignet den tidligere tippeligaspilleren, Steffen Nystrøm, til 1-1, som også ble pauseresultatet.

• Vi slet noe med litt for stor avstand mellom leddene som Kløfta var flinke til å utnytte. Vi hadde imidlertid flere gode overganger og ballen traff stolpen klokkerent ved to anledninger. I 1. omgang hadde nok Kløfta litt mer ballbesittelse enn oss, men vi hadde de største mulighetene.

• Til 2.omgang ble vi enige om å minske rommene, spesielt mellom bakre firer og midtbane, noe som medførte at Kløfta ikke fikk samme oppspillsmuligheter som i 1.omgang. Vi fikk bedre kontroll på kampen og tok fortjent ledelsen igjen etter en times tid ved Fredrik Autio.

Ledet to ganger, men det holdt ikke helt inn

Dessverre holdt det ikke helt inn for bortelaget. Med tjue minutter igjen å spille, og ut av intet, utlignet Kløfta spiller Serkan Saleh til 2-2 , med et fantastisk skudd fra 25 meter som var nærmest umulig å forhindre.

• Utover i 2.omgangen mener jeg vi var litt bedre enn Kløfta, men vi klarte ikke å få inn den avgjørende scoringen, sier R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen etter kampslutt.

Etter 17 serieomganger ligger R&Å på 7.plass med 23 poeng. Men det er tett som hagl begge veier. Laget har fire poeng opp til Blaker på 5.plass,men samtidig samme antall poeng ned til Eidsvold Turn 2 på 10.plass.

R&Å spiller neste kamp søndag 19.august, hjemme mot EIF

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Markus Grønvold, Jesper Aaserud, Marius Solhaug, Martinus Slette Granum, Fredrik Autio, Lasse Holum Hansen og Mads Elvethun Hansen.