R&Å3 åpnet med seier

Gøran Johansen forteller til Nesfotballen at spillerne ble enige om at de skulle bare gå utpå banen og kose seg med senka skuldre.

Med senkede skuldre smalt Årnes-gutta til fra start. Kampen hadde ennå ikke passert minuttet før den første ballen lå i nota bak Hurdal keeperen. Magnus Finset slo en fin stikker ut til Kristian Flekke Mathisen, som igjen sendte et deilig innlegg tilbake til Finset, som headet ballen i mål

Hurdal rakk så vidt å ta avspark før blåtrøyene vant ballen og Gøran Johansen fikk like etterpå feid av gårde et skudd som keeper måtte gi retur på. Flekke Mathisen smelte inn 2-0, men ble dessverre avblåst for offside.

Det kunne gitt R&Å3 en kanonstart, men laget fortsatte å kjøre kampen, skapte mange sjanser, både små og store, og etter et kvarter var det tid for dagens andre scoring. Kristian Flekke Mathisen ble spilt igjennom og avsluttet kaldt bak Hurdal keeperen.

• Vi styrte hele 1.omgangen, men misbrukte en god del målsjanser. Noe som vi har slitt med i hele år.
  • I 2.omgang ble vi litt mer stressa, vi ville så gjerne ha en seier og falt tilbake til gamle synder med å slå langt. Noe vi er fryktelig dårlige på, vi er ikke et dødballag, slå Gøran Johansen fast.

Men seieren var aldri truet, laget fortsatte å skape mange halvsjanser, men ballen ville ikke inn før rett noen minutter før slutt. Da ble Jerve Cellestin spilt alene igjennom men trynet i det han skulle sette ballen i mål.

• Vi kunne og fort vunnet 7-0. Hurdal skapte nesten ingen ting, så vi var nok litt heldig med motstander i den første kampen. Like før dommeren skulle blåse av satte kampens profil, Kristian Flekke Mathisen inn 3-0 med en nydelig suser fra kanten, sier lagleder Gøran Johansen til Nesfotballen.

R&Å3 spiller neste kamp mandag 20.august, hjemme mot Bøn2

R&Å3 stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moe, Kristian Flekke Mathiesen, Ruben Kristengård, Gøran Johansen, Anders Kjensli, Kjell Myhr, Christian Strand Hammond, Jens-Fredrik Bergli Nygaard, Kim-Andre Pettersen Gran, Sigurd Skogholt Løken, Robin Alexander Olafsen, Stian Hartweg, Mathias Alexander Swart, Jerve Celestin, Marius Sormerud Johansen og Magnus Granmo Finset.